promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
John Lewis karácsonyi reklámja még a Telekom kisfilmjénél is szívbemarkolóbb lett, ráadásul kapott egy alternatív változatot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem akarjuk versenyeztetni a kettőt, vagyis ebben az esetben mind a hármat, mert nekünk a Telekom reklámja most az igazi hazai csoda.

Magyarországon rengetegen bepróbálkoznak a karácsonyi reklám gyártással, de nem mindenkinek sikerül maradandót alkotnia. Itthon persze a mobilszolgáltatók ebből is versenyt csinálnak kicsit, hogy az övék legyen a legmeghatóbb.  

A legtöbben Magyarországon most talán a Telekom reklámját ismerik, ami rengetegszer megy a televízióban, de a lenti cikkben megnézhetitek a hosszabb verziót is. A kisfilmet a Külön falka című alkotással berobbant Kis Hajni rendezte. Érdekesség, hogy a buszsofőrt alakító Egyed Brigittát annak idején ő fedezte fel a filmes szakma számára.

Azért is érdemes kattintani, mert végre sokak számára kiderül, hogy Matyi miért hagyja fent a telefonját a buszon. A Telekom Magyarországon tavaly Koltai Róbert főszereplésével is robbantott egyet.

Közben már novemberben megérkezett külföldön a John Lewis karácsonyi reklámja, ami szintén mindig telitalálat szokott lenni, és természetesen most sem lőttek vele mellé.

A videó főszereplője egy pár, akiknek természetes úton nem lehet gyereke, így örökbefogadnak egy kislányt. A lány imád gördeszkázni, és az apuka eldönti, hogy mindent bevet, hogy a közös téma miatt ő is belevágjon ebbe. Persze a kisfilm többet mond ezer szónál is.

A reklám végén leírják, hogy csak az Egyesült Királyságban több, mint 108 ezer gyermek él állami gondozásban. 

Egy csapat brit fiatal elkészítette John Lewis alternatív karácsonyi reklámját, melynek főszereplője egy apa, aki azzal küzd, hogy különlegessé tegye a karácsonyt a fia számára. Természetesen ezt sem érdemes kihagyni. Az alkotók üzenete itt az, hogy az ünnepet nem lehet pénzért megvásárolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás