promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 2: eljött a pillanat, amikor a Kosnak kockáztatnia kell, a Nyilasnak pedig figyelnie, mert valaki manipulálni akarja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák zavartság elmúlhat a hétvégére, és sokkal tisztábban fog látni, míg a Mérlegnek muszáj elfogadnia, hogy a mai napon nem minden úgy alakul majd, ahogy eltervezte. Néhány csillagjegy lehet picit nehezebben fogja leküzdeni a váratlan akadályokat a hétvége előtt. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél merész és bátor a cselekedeteidben, így tudod megnyerni ma a csatákat. Most olyan napok jönnek, amikor nem szabad visszafognod magadat. Növelheted a befolyásodat, ha hajlandó vagy az apróbb dolgokban is kockázatot vállalni. Figyelj erre, és szítsd magadban a belső tüzet. Azért közben legyél ésszerű, és tartsd kordában a reményeidet.

Bika (április 21. - május 20.)

Mozgásban kell tartanod az elmédet és gyorsan valamint határozottan kapcsolni. Ha ez sikerül akkor sok mindent el tudsz érni, és a nap végén hátradőlhetsz. Van benned egy erős ösztön, ami mindig harcra kész. Most bárkivel kerülsz szembe, meg fogod tudni nyerni a csatát. Ehhez persze az is kell, hogy már a nap elején fel tudj pörögni. Legyél gyorsabb, és nagyravágyóbb mindenkinél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elérkezett az a pillanat, amikor szükséged lenne egy kis öngyógyításra. Sokan kereshetik a figyelmedet, és szeretnének segítséget, támaszt tőled, de közben neked saját magadra kellene figyelned. Legyél egy kicsit önző, ha muszáj, mert haladnod kell – van amiben eléggé fogy az időd. Ügyelj arra is, hogy meg tudj felelni a saját igényeidnek. Közben figyelj, hogy ne keveredj ellentmondásos helyzetekbe.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma nem igazán vagy érzelgős hangulatban. Lehet néhány dologban simulékonyabbnak kell lenned, különben eléggé nyers lehetsz. Őszintén kommunikálj, de azért nem kell mindennel kapcsolatban elmondanod a kritikádat. Valószínűleg kitapasztaltad, hogy mikor kell hallgatni. Néha a zavartság uralkodik rajtad, de ez hétvégére elmúlik.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Túlságosan elkezdhetsz ragaszkodni mindenhez, ami teljesen háttérbe szorítja a rugalmas énedet. Találd meg az egyensúlyt: vannak dolgok, amiket minden erőddel meg kell tartanod, de akadnak olyanok is, amiket könnyedén kellene elengedned. Ha nem bízol magadban, akkor kérj tanácsot a hozzád közelálló emberektől.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, szóval nem ártana vigyáznod. Akár egy könnyed viccre is agresszíven vághatsz vissza. Tudnod kell, hogy nem akar senki se bántani, csak te nézel most más szemmel néhány dolgot. Ha muszáj, akkor inkább legyél visszahúzódó, és igyekezz kevesebbet kommunikálni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olykor nem úgy mennek a dolgok, ahogy te szeretnéd, és ez a nap is ilyen lehet. Hiába tervezel meg valamit a fejedben, valami keresztül húzza mindig a számításaidat. Olykor egy-egy probléma megoldásához elő kell venned a kreatív énedet. Kezeld a kihívásokat úgy, mint valami játékot, aminek mindenképpen a végére kell érned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma mindenképpen a saját dolgaiddal kell törődnöd. Eléggé könnyű jelenleg elterelni a figyelmedet. Egy aprócska kilengés, és rögtön nem arra koncentrálsz, amire kellene. Muszáj kicsit összeszedned magad, különben nagyon kitolódhat ez a nap. Vedd elő a rutinodat, mert nagy szükséged lesz rá. Most maradj szépen az egyenes úton, és ne forgolódj jobbra-balra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha szerelem és romantika kerül terítékre, akkor a dolgok mindenképpen neked kedveznek. A pároddal egy kellemes estét tudtok eltölteni, szóval igyekezz ezt összehozni. A mai napon jóval tisztábban kell látnod, mert egy hozzád közelálló ember kezdhet el manipulálni. Ezt könnyen ki tudod védeni, csak legyél résen.

Bak (december 22. - január 20.)

Olykor nehezen tudod megtalálni a helyedet, és ez most fokozottan előjöhet nálad. Most abszolút nem fogsz tudni azokkal az emberekkel megfelelően kommunikálni, akiknek más a gondolkodásuk, mint a tiéd. Ha tudod jól, hogy kik ezek a környezetedben, akkor nem ártana elkerülni őket, nehogy valami konfliktus legyen belőle. Nemsokára magadra fogsz találni, ne aggódj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon oda kell figyelned, mert akaratodon kívül kezdhetsz el manipulálni embereket. Ez sokszor a malmodra tudja hajtani a vizet, de jelenleg elég rosszul csinálod. Hirtelen tőr elő belőled, és tervezés nélkül, amivel ellenszenvet tudsz kiváltani mindenkiből. Nem szabad a saját érdekeidet hirdetned más emberek kárára.

Halak (február 20. - március 20.)

Egy kicsit nagyobb szabadságra, és térre volna szükséged. Ha ezt nem kapod meg a párodtól, vagy a környezetedtől, akkor mindenképpen beszéld ezt meg velük. Akkor tudod igazán jól megoldani a problémákat, ha mindenki békén hagy. Nem igazán megy a csapatmunka, de vannak ilyen napok. Ha mégis így kell dolgoznod, akkor igyekezz átvenni a vezetést.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás