promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 1: a Bika hangulatingadozásai veszélyesek lehetnek, a Vízöntőt pedig a makacssága hátráltathatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak ideje lenni magával is foglalkoznia, míg a Szűzre végre egy pozitív nap vár. Az új hónap megkavarhatja néhány csillagjegy fejét, de mindig csak előre szabad tekinteni. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most aztán nagyon rád jöhet, hogy pletykálj egy jót, és kibeszélj magadból mindent. A nap végén meg is találhatod ehhez a tökéletes partnert egy barátod személyében, de vigyázz, hogy ne kotyogj ki minden titkot. Van, ami csak rád, és a családodra tartozik. Egy közvetlen beszélgetés azonban remek inspirációt és lendületet adhat neked.

Bika (április 21. - május 20.)

Bizonytalanság, és közben határozottság is lehet benned néhány dolog miatt. Nem ártana lenyugodnod, ha valami miatt feszült vagy, mert a hangulatingadozások veszélyesek lehetnek, főleg így év vége felé. Tudod jól, hogy nincsenek megoldhatatlan problémák. Állj minden akadályhoz úgy oda, mintha a tengernyinek tűnő probléma csak egy esőcsepp lenne.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A közeljövőben olyan híreket kaphatsz, amik erősen befolyásolhatják az életedet. Lehet valamiben válaszúthoz fogsz érni. A bizonytalanság picit eluralkodhat rajtad a jelenlegi bolygóállás miatt, szóval valamilyen fontos döntés előtt nem árt kikérni a barátaid, vagy éppen a családod véleményét. Vedd elő nyugodtan a kutató éned, és igazold a meglátásaidat, ha nem bízol magadban.

Rák (június 22. - július 22.)

A másoknak való segítség fontos dolog, de ideje lenne magaddal is elkezdeni foglalkozni. Azt főleg tudatosítanod kell legbelül, hogy nem tudod mindenki problémáját megoldani. Nem is ártana, ha valaki a környezetedben a saját lábára állna végre, mert túlságosan rád támaszkodik. Ma ne álmodozz, inkább legyél realista.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Valakivel a közeli viszonyod nem túl jól alakul, és egyáltalán nincs meg az egyensúly köztetek. Ha felmérted a terepet, utána muszáj leszel állást foglalni, és kimondani a véleményedet. Lehet el kell engedned az illetőt? Ma te vagy a levegő, ami a tüzet táplálja, szóval legyél óvatos, bármilyen irányba is összpontosítsd az energiáidat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez egy pozitív nap lehet a csillagjegyed számára, és mindennek remekül kell alakulnia. Minél fényesebben ragyogsz, annál nagyobb jólét jöhet el. Az elméd jelenleg tiszta és erős, szóval zökkenőmentesen tudsz haladni mindennel. Használd a határozottságodat. Ezzel kapcsolatban csak arra kell figyelned, hogy ne vidd túlzásba.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet mentálisan picit helyre kell ráznod magad, hogy ugyanolyan hullámhosszra tudj kerülni, mint más emberek. A mai nap olyan, hogy nyugodtan lehetsz picit lazább, szóval ne csinálj nagy felhajtást semmi köré. Ne vedd túl komolyan a dolgokat, és ne érezd azt sem, hogy minden részletet értelmezned kell. Sodródj, néhány dolog meg jobb, ha ismeretlen marad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos dolgokat tanulhattál meg mostanában az egyensúlyról, amiket ideje lenne elkezdened használni. Győződj meg arról, hogy készen állsz arra, hogy a tüzes énedet kezelni tudd. Ki kellett már tapasztalnod, hogy mikor kell picit gyorsítanod, és mikor kell lassítani. Az élet néha olyan, mint egy kanyargós út. Ma legyél rugalmas, valamint megértő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kicsit rosszabban indul ez a nap, mint ahogy tervezted, és néhány váratlan esemény eléggé megzavarhat. Nem igazán találod a helyed, és lehet úgy is érzed az elején, hogy nem kapod meg azt a figyelmet, amit megérdemelsz. Ha házsártos, vagy éppen depressziós vagy, akkor az emberek nem szívesen keresik a társaságodat. Engedd ki a belső fényedet, és találd meg a békédet.

Bak (december 22. - január 20.)

Ez egy fantasztikus nap lehet végre a csillagjegyed számára. Úgy érzed, hogy haladsz szépen mindennel, és nem feleslegesen pazarolod az energiádat. A tűz egyre erősebben kezd benned tombolni. Most olyan projektek végére tehetsz pontot, amik bátorságot és erőt igényelnek. Meg fogod tapasztalni, hogy többet is el tudsz érni, mint szeretnél.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Makacs, ráadásul elég rámanős lehetsz ma. Ha ezt a hangulatot nem tudod a háttérbe szorítani, akkor elég sok súrlódásra számíthatsz. Figyelj oda arra, hogyan viselkedsz másokkal, mert ha érzéketlen vagy, akkor elég könnyen megsértheted a környezetedet. Azt hiheted, hogy most páran olyan erősek legbelül, mint te, de ez nincs így.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne engedd, hogy a többi ember veled akarja megoldani minden problémáját. Elég sok mindent tettél mostanában a környezetedért, ideje, hogy visszakapj valamit. Ha befejezted a napod, akkor lepd meg magadat valamivel, vagy igényelj egy kis kényeztetést. Később néhány terved ellenszélbe ütközhet, de ez nem azt jelenti, hogy meg kellene állnod, vagy le kellene lassítanod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás