promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 30: a Mérleg készüljön fel egy új szerelemre, a Halaknak pedig jobban kell figyelnie az egészségére
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos nagyon rossz taktikát alkalmazhat, ha szőnyeg alá söpri a problémákat, de a Vízöntő is elhanyagolhatja a fontos dolgokat, amik miatt az egész hét elúszhat. Néhány csillagjegy muszáj lesz picit felpörögni, mert borulhat a kártyavár. Nézzük, hogy mit jósol most számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne ess abba a hibába, hogy sok problémát figyelmen kívül hagysz. A legkisebbekkel is ugyanúgy foglalkoznod kell, különben később hatalmassá dagadhatnak. A belső erőforrásaidat is jobban be kellene osztanod, mert néha olyasmikre pazarolsz időt, amikre teljesen felesleges. A közeli környezetedben jóval megértőbbnek kell lenned mások gondjaival szemben, mert ez nem igazán megy.

Bika (április 21. - május 20.)

Egyre többet gondolkozol azon, hogyan változtasd meg az életkörülményeidet. Jobb állás, egy régen húzódó probléma megoldása, ami felszabadítna? A jelenlegi bolygóállás szerencsét ígér a terveidhez, amiket véghez is tudsz vinni, ha elég kitartó vagy. Sokat változhatsz ebben az időszakban pozitív irányba, amit nem ártana kihasználnod. Legyél merész!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma érdemes kicsit lassítanod, hogy felmérd a helyzetet merre akarsz továbbhaladni. Egy hibás döntés rengeteg idődet és energiádat felemésztheti, szóval gondold át rendesen. Ne engedd, hogy a környezeted miatt háttérbe kelljen szorítanod az álmaidat. Mérd fel a képességeidet, mert többet is ki tudnál hozni magadból. Azt is látnod kell, hogy ki az, aki jelenleg hátráltat.

Rák (június 22. - július 22.)

Rá fogsz jönni, hogy az ösztöneidnek sokszor igaza van, szóval igyekezz gyakrabban használni őket. Megnövekedhet az együttérzésed, ami segíthet megérteni a közeledben lévő embereket. Lehet valaki, akivel nem vagytok közös nevezőn az oldaladra kellene állítanod. Ez elég sok mindenben megkönnyítené az életedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új ismereteket fedezhetsz fel, szóval legyél nyitott mindenre a közeljövőben. A kulcsszó most az elmélyülés. Elemezz mindent, és gondold végig, ha belevágsz valami újba, vagy éppen szokatlanba. Most olyan friss társaság kerülhet bele az életedbe, akivel egy az érdeklődési körötök. Ne veszítsd el ezeket a kapcsolatokat, lendületet adhatnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sok meglepő hírt kaphatsz mostanában. Ezek valamiben fel fogják nyitni a szemedet, szóval kezeld őket úgy, mintha jelek lennének. Azt már neked kell eldöntened, hogy ezeket miképp építed be a jövődbe, hogy a malmodra tudják hajtani a vizet. Megváltozhat a gondolkodásod, de ne hagyd, hogy az érzelmeid eluralják a logikát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki feltűnhet a semmiből egy olyasvalaki, aki iránt elkezdhetsz vonzódni. Nincs kizárva, hogy új szerelemet szül a dolog. Még akkor is nagyon megkedvelheted az illetőt, ha már van valakid. Nem árt vigyáznod, mert jelenleg könnyen el tudják csavarni a fejedet. Sok közös érdeked lehet ezzel a személlyel, és már a szimpla kommunikáció vele meg tud babonázni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég nagyratörő lehetsz az utóbbi időben, de nem ártana, ha két lábbal a földön maradnál. A lényeg, hogy kordában tudd tartani a reményeidet. Ha türelmes leszel, akkor bármit el tudsz érni a következő napokban, viszont ha nem, akkor már azelőtt elbukhatsz, mielőtt megízlelhetnéd a siker első falatját. Várd ki, amíg eljön a te időd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Többségében jól tudsz bánni a pénzzel, de most el kellene kicsit engedned magad. Ha túlságosan megnézed mit mire költesz, akkor nem fogod tudni élvezni az életet. Lepd meg magadat végre valamivel. Ne menj messzire, de érezd azt, hogy élsz végre. Csukd be a szemed, és gondold végig, mire vágysz a legjobban, amit meg is engedetsz magadnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad elhanyagolnod a közeli barátaidat, szóval picit többet kellene kommunikálnotok. Gondold végig, hogy ki az, akivel már nagyon régen nem beszéltél. Ezek a beszélgetések a bolygók szerint új ötleteket is adhatnának neked. Velük olyan szellemi kapcsolatot alakíthatsz ki, amit másokkal nehezen tudsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég sok lehet a befejezetlen feladatod. Úgy dönthetsz, hogy figyelmen kívül hagyod azokat a munkákat, amelyeket kétségbeesetten meg kellene csinálnod az olyan projektek érdekében, amelyekről úgy gondolod, hogy jobban fogsz élvezni. Ez olykor jó taktika lehet, ha kell egy kis lendület, de most nem az. Mindenképpen tegyél pontot a fontos dolgok végére.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok a rohanás mostanában, de nem ártana, ha jobban figyelnél az egészségedre. Lehet nem veszel észre magadon valami apró jelet, ami később gondot okozhat. Nem ártana egy kivizsgálás? A bolygók azt súgják, hogy legyél figyelmesebb, és ne engedj utat semminek, ami ronthatja az egészséged. Ez igaz a testedre, valamint a lelkedre is.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás