promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 29: az Oroszlán életében a szerelem kerülhet középpontba, míg a Mérleg a karrierjében kerülhet a csúcsra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos a párjával zördülhet össze, a Nyilasnak pedig észre kell vennie, hogy a döntés az ő kezében van, bármilyen elágazás felé is terelik a bolygók. Lehet elég egy kis taktikázás, hogy a legjobbat hozd ki ebből a napból. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ismét nagyon oda kell figyelned magadra, mert tapintatlanul és türelmetlenül viselkedhetsz. Nem kellene most ellened fordítanod a környezetedet, mert később a segítségükre lehet szükséged. Az ingadozó hangulatod főleg a párodra vetítheted ki. Próbálj meg türelmesebb lenni vele. Olyan dolgokra is felkaphatod a vizet, amit máskor elnézel neki.

Bika (április 21. - május 20.)

Te lassan indulsz be, de úgy néz ki, hogy egy pörgősebb napra számíthatsz. Ha megtaláltad magadat, akkor rengeteg információt tudsz befogadni, és nagyon is jól kommunikálsz. Persze a pletykákat mindenképpen kerüld el - inkább állj arrébb, ha belemegy valaki, vagy állítsd le, hogy te erre nem vagy kíváncsi. Ma szívesen gondoskodsz másokról - később vissza fogod kapni, ha tényleg foglalkozol velük.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok érzésed felszínre kerülhet a héten, amit mások lehet nehezen fognak megérteni. Megfelelően ki kell választanod azt az embert, akivel ezekről beszélgetni tudsz. Utána minden könnyebb lesz, és elkezdhetsz visszatérni saját magadhoz. Fontos, hogy rájöjj arra, mik azok a dolgok, amik elbizonytalanítanak. Ha megtaláltad akkor kezdhetsz új fejezetet az év vége előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma valószínűleg különösen fittnek érzed magad fizikailag és szellemileg is, szóval nem igazán tudnak lekötni az unalmas és sablonos feladatok. Te is jól tudod, hogy ezeket is meg kell csinálni, szóval ne hanyagold el őket. Inkább törekedj arra, hogy összekösd valahogy a kellemeset a hasznossal. Próbálj kicsit kiszakadni a hétköznapokból, szóval nehogy az egész napot munkával töltsd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygóállás szerint a szerelem kerülhet a középpontba. Hamarosan új romantikus kapcsolatba léphetsz vagy megtapasztalhatod az egység és az elkötelezettség új érzését a meglévőben. Tény, hogy van hova fejlődnöd érzelmileg, szóval figyelj erre, és vedd ezt komolyan. Ha te megkapod a teret, akkor te is add meg ezt másoknak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Néhány furcsa élmény befolyásolhatja a napodat, de ne hagyd magadat kizökkenteni. A kommunikáció kivételesen nem lesz az erősséged, szóval ne menj bele olyan vitákba, amik elhúzhatnak. Jelenleg sokkal jobb az okos enged, szamár szenved taktikát alkalmazni. Akivel nem tudsz zöld ágra vergődni, azt hagyd ott, és haladj tovább az utadon.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kemény munka a közeljövőben meghozhatja a gyümölcsét a karrier és az anyagi előmenetel terén. Legyél kitartó, mert utána soka ajtó nyílhat ki előtted. A barátok és a család támogatása és bátorítása jó hatással lehet rád, szóval nem árt, ha leültök egy picit beszélgetni. Ha jól kihasználod a képességeidet, akkor beindulhat egy nyerő széria.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vigyázz, mert most könnyen el tudsz kalandozni. Előbb mindenképpen a napi kihívásokkal kell végezned, aztán jöhet az álmodozás. Mindenképpen kerüld a pletykákat, főleg a munkahelyeden, mert nagyon rosszul sülhet el, ha beleavatkozol valamibe. Megvan a saját feladatod, szóval mindenképpen azzal haladj. Otthon nem ártana kicsit elvonulnod, mert így tudsz most feltöltődni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne feledd, hogy a jelenlegi bolygóállás csak helyzeteket teremt, de a döntés mindig a te kezedben van. Tudnod kell, hogy te vagy a saját sorsod kovácsa, és ebbe nem szólhat bele senki és semmi. Most abban kell fejlődnöd, hogy jobban bízz magadban. Erős személyiség vagy, akinek nem boríthatja fel néhány apó akadály az életét.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygóállás pörgőssé tesz, így nem igazán akarsz ülni a babérjaidon, szóval ezt nem ártana kihasználni. Fontos számodra, hogy új távlatokat érj el, és a mai nap tökéletes arra, hogy átgondold, merre szeretnél haladni. Persze tudd, hogy semmiben sem szabad sietned. Sokszor félsz az ismeretlentől, de abszolút nem lenne szabad. Találd ki mit szeretnél, aztán érd el a saját tempódban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénzügyekben ismét egy kicsit elszaladhat veled a ló. Egyszerűen nem tudod pontosan felmérni, hogy mire mennyit költs, szóval már a hónap vége előtt kicsúszhat a kezedből az irányítás. Erre nem árt kicsit jobban odafigyelned. Közben neked is jó időszakot jósol a jelenlegi bolygóállás. Fentebb léphetsz néhány lépcsőfokot az életedben, ha hallgatsz a környezeted tanácsaira.  

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan lendületet adhat neked a mostani bolygóállás, ami miatt a közeljövőben teljesíteni fogod valamelyik kitűzött hosszú távú célodat. Ha ez összejön, akkor nem szabad elbíznod magad, különben hamar el fogsz bukni a következő akadálynál, ami szembe jön veled. Olyan belső erőre tehetsz szert jelenleg, ami több magabiztosságot és hitet fog adni neked.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás