Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi csillagjóslás – november 28: a bolygók különleges energiákat küldhetnek a Rák felé, és a Skorpió szintén nagyot léphet előre

Napi csillagjóslás – november 28: a bolygók különleges energiákat küldhetnek a Rák felé, és a Skorpió szintén nagyot léphet előre

Élet

Napi csillagjóslás – november 28: a bolygók különleges energiákat küldhetnek a Rák felé, és a Skorpió szintén nagyot léphet előre

Élet

Ezo Terézia 04:04

A Szűz érzelmeit negatív érzelmek járják át, a Bak pedig feleslegesen bonyolíthat túl mindent, ami nagyon vissza tudja fogni. Akkor se bízd el magad, ha éppen egy nagyon jó szériád van. Nézzük, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha kemény volt a múlt heted, akkor még lehet nem tudtál visszatalálni magadhoz. Ha a hétvégén nem sikerült, akkor a mai estét mindenképpen szánd pihenésre. Vigyáznod kell, hogy ne hajtsd túl magadat semmiben. A héten jólesően utolérheted magad szóval nem szabad bepánikolnod. Az aktivitás túl természetes lesz a számodra, és nem fogod észrevenni, ha elfogytak az energiáid. Oszd be okosan a rejtett készleteidet.

Bika (április 21. - május 20.)

Vannak olyan dolgok, amiket még nem fejeztél be a múlt héten és nagyon muszáj lenne? Kezdj neki hamar, mert addig zakatolni fog a fejed, ami nagyon nem tesz jót. Pont arra lenne szükséged, hogy kiiktasd a stresszt, legalább erre a napra. Kerüld a konfliktushelyzeteket, és még akkor se nagyon vitázz, ha tudod, hogy neked van igazad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy kedved volt mostanában a csendes tevékenységekhez, de ideje lenne egy kis mozgást is becsempészned az életedbe. Az egészséged bánhatja, ha nem figyelsz erre jobban oda. Korlátozottak a lehetőségek, de egy nagy séta is jót tehet, és még a fejedet is ki tudod tisztítani vele. Vedd rá magad, hogy valami fizikailag aktív dolgot tegyél ma.

Rák (június 22. - július 22.)

A bolygók most hatalmas energiákat tudnak felszabadítani benned. Ez növeli a mentális képességeidet, és segíthet, hogy több feladatot is be tudj fejezni egyszerre. Ha hamarabb tudsz végezni, mint a többiek, akkor próbálj besegíteni a környezetednek. Ha nem vagy önző, ezt később kamatostul vissza fogod kapni. Hidd el, ez még jól jöhet a héten.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem szabad félned az előtted álló változásoktól. Most azt hiheted, hogy nem tudsz kompromisszumokat kötni, pedig nagyobb az alkalmazkodóképességed, mint bárki másnak a környezetedben. Változás nélkül egy üres stagnálás fog elkezdődni az életedben. Elégedetlen leszel, és nagyon sok minden unalmassá fog válni. Ne engedj neki.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha nagy túlpörgetted magadat mostanában, akkor ideje lenne visszavenni belőle. Nagyon ki fogsz merülni, ami a munkádra, vagy a céljaidra is hatással lehet. Az érzelmeidet amúgy is negatív töltés járja át. Könnyen megsértődhetsz, vagy eshetsz depresszióba. Most saját magad meglelése az első, és akkor leszel igazán boldog, ha előre tudsz haladni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem árt összeszedned magad, mert a bolygók azt súgják, elég sok nehézséged akadhat ezen a héten. Ha fel vagy töltődve, akkor elő tudod hozni a küzdő énedet. Sok szeretetett és odaadást kaphatsz, amit később nem ártana viszonoznod. Nehezen tudod kifejezni az érzéseidet, és ez baj lehet. Jobban meg kellene nyílnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szakmailag nagyot léphetsz előre, és az ötleteidet a kollégáid is díjazni fogják. Jobb, ha nem tartasz magadban semmit, mert el fognak veszni a pozitív meglátásaid. Ügyesen tudsz jelenleg szervezni, és rengeteg időt tudsz spórolni. Viszont kutakodj picit magadban, mert pár dologról megfeledkezhettél. Ezek segíthetnek abban, hogy napról napra jobb ember legyél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nehezen tudtál pihenni a hétvégén, akkor egy erős lassulást tapasztalhatsz a heted elejében. Meg kell találnod azt az energiahullámot, amit vissza tud terelni a helyes útra. Ha végeztél a munkáddal, akkor lehet nem ártana egy kis testmozgás, persze olyan, ami nem megterhelő. Ez nem csak arra jó, hogy kellemen felszabaduljon benned minden, hanem arra is, hogy kitisztítsd az elméd.

Bak (december 22. - január 20.)

Hajlamos vagy minden ügynek nagy feneket keríteni, pedig semmi szükség nem lenne rá. Oda fogsz megint jutni, hogy túl fogod bonyolítani a dolgokat. Ez energiát és időt vesz el, pedig könnyedén tudnál előre haladni, ha nem állsz le minden aprósággal foglalkozni. Azt főleg ne próbáld megmagyarázni, mit miért csinálsz, csak csináld. A hidegvér most fontos lesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon nyugodtan követheted az ösztöneidet, még akkor is, ha többnyire mindig az eszedre hallgatsz. A szemed lát, a füled hall, de most meg tudod érezni, mi van a dolgok mögött. Használd ezt a képességedet, és akkor rengeteg titokra rájöhetsz, ami még később hasznodra lehet. Este be kell pótolnod a pihenést, hogy ha ez a hétvégén nem sikerült, különben végig szürke leszel.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók most nagyon felerősítik a kreativitásodat. Igyekszel a tudásod legjavát nyújtani, hogy megszilárdítsd a helyed, és a riválisaid közt bizonyíts. Bár akadnak problémák, de össze tudod szedni az erődet, hogy legyőzd ezeket. Nem szabad, hogy bármilyen akadály visszavessen. Sose szegje kedvedet egy minimális kudarc, csak próbálj meg mindig előre tekinteni.  

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Borítókép: Profimedia