promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ő Bogi elárulta, hogy pénzért szeretett-e férfiakat, míg Natalin megizzadt a bugyi
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attila igen komoly és sikamlós témákra terelte a szót.

Fülledt hangulatú részen van túl A Nagy Ő, mert a párkeresésbe egyre jobban belebonyolódó Árpa Attila még szeretett volna négyszemközt beszélgetni néhány lánnyal az újabb rózsaceremónia előtt. Öt szerencsés (vagy kevésbé szerencsés) kiválasztott tölthetett el vele hosszabb-rövidebb időt a tóparton heverészve.

A nap legjobban várt része a Bogival folytatott trécselés volt, mert a 26 éves kutyakozmetikus múltjával kapcsolatban Árpában komoly kétségek merültek fel, amit a folytatás előtt muszáj volt tisztázniuk.

„Egy téma van még hátra, ami remélem, nem lesz kizáró ok. Az olyan dolgok, mint felnőttfilmben szereplés, anyagi juttatásokért cserébe szeretni férfiakat, ezek nálam szinte azonnal kizáró okok”

– ecsetelte a macsó lovag, és a kételyeit Bogi nevetéssel próbálta eloszlatni. Ő is érezte, hogy a fenti vádakat meg kell cáfolnia, amiket egyébként még a bemutatkozáskor ő maga olvasott a saját fejére, hiszen annak idején azzal hencegett Árpának, hogy egy ideig külföldön az éjszakában élt, és „rossz lány” volt.

„Voltál Dubajban?”

– kérdezett rá Árpa elszontyolodva egy másik kényes pontra is, amire Bogi igennel válaszolt neki. De megnyugtatta, hogy nem a magyar médiában korábban sűrűn ecsetelt „dubajozásról” volt szó, hanem szimpla nyaralásról.

„Jó drága hely… nekem nincs annyi pénzem”

– reagált anyagiasan a férfi arra, amikor a lány megjegyezte, hogy valamikor szívesen visszamenne oda. A beszélgetés végül jól sült el, Bogi ügyesen kidumálta magát, így nem volt kérdés, hogy az esti rózsaceremónián nem lesz félnivalója.

Erika visszahozása nagy meglepetést okozott, egyedül talán Natali örült neki őszintén, mert ő jóban volt a korábban kirostált nővel. Egyébként a papnőnek is jól sikerült a privát randija Árpával, utána elárulta a többieknek, hogy még a bugyija is megizzadt a forró érintésektől.

A rózsaceremónián végül az érkező Erika helyett Szilvinek kellett távoznia, de Klaudiának sem jutott rózsa, így a negyvenes hölgyek lassan kirostálódnak a show-ból. Folytatás – immár 8 lánnyal – a jövő héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás