promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 25: a Kos egészsége bánhatja, ha nem figyel eléggé, az Oroszlán pedig mélyre fog süllyedni, ha pánikba esik
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek valahogy be kell osztania az idejét ezen a napon, különben rossz lesz a hétvége, míg a Skorpiónak a szerelmi élete válhat zavarossá. A mai napon néhány csillagjegynek néha érdemes más utakat keresni, amivel gyorsabban túl tudnak lendülni egy-egy problémán. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nem ártana egy kis időt szánnod arra, hogy felmérd az egészségi állapotodat. Eleget pihensz, megfelelő ételeket, vitaminokat fogyasztasz? Mi a helyzet a mozgással? Lehet picit ebben is ellustultál, pedig nem ártana megerőltetned magadat. Már egy kis torna is rengeteget tud segíteni, és az energiáid is jobban felszabadulnának.

Bika (április 21. - május 20.)

Gondold végig, hogy honnan indultál, és hova jutottál. A túlzott negatív energiák arra utalhatnak, hogy elégedetlen vagy valamivel. Ha nem olyan az életed, mint amilyet szeretnél, akkor változtass rajta, ha kell, akkor akár drasztikusan. Még van időd, hogy jól zárd ezt az évet. Hidd el, hogy bármi megtörténhet, persze pozitív irányban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma erősen kézben tudod tartani mindennek az irányítását, viszont az idővel akadnak problémáid. Valahogy jobban kellene beosztanod, mert nem jut mindenre. Főleg a pihenéssel állhatsz rosszul. Lehet be kellene vezetned, hogy minden nap csinálsz egy idővonalat, de már az is jó, ha felírod, mik a teendőid. Ezen legyen rajta a pihenés is.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat tanulhatsz most a saját hibáidból. El is kell gondolkodnod azon, hogy bizonyos problémákhoz más megvilágításban keresd a megoldást. Minden gondnak, ami megnehezíti a hétköznapjaidat a gyökerét kell megtalálnod, különben ismét elő fognak jönni. Úgy néz ki valakitől váratlan segítséget kaphatsz, hogy túllendülj rajtuk.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Lehet néhány komolyabb megpróbáltatás előtt állsz, amikhez szükség lesz a rejtett energiáidra. Néha minden oldalról nyomást érezhetsz, de szükség lesz a higgadtságodra. Ha bepánikolsz, akkor csak mélyebbre fogsz süllyedni a problémákban. Bírd ki mindenképpen, mert hamarosan nyugodtabb napok jönnek majd, és a felszabadulás édes lesz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai nap nem alkalmas arra, hogy hosszú távú döntéseket hozz. Ez mindenre igaz, még arra is, ha venni akarsz magadnak valamilyen új dolgot. Mindben hibát tudsz találni, és így nehéz megtalálni, hogy mi igazodna hozzád a legjobban. Rázd össze magad, és ne aggodalmaskodj azon, hogy mások mit gondolnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mostani időszakodat a tudás és a tanulás mozgathatja. Nyitott vagy arra, hogy fejleszd magad és még fentebb lépj. Most még jobban el tudsz merülni azokban a dolgokban, amit szeretsz. Te aztán nagyon jól tudod, hogy az életben megszerezhet tudás sokkal fontosabb, mint egy tucatnyi diploma. Próbálj meg mindenből merítetni, és használd a képességeid a világ jobbá tételére.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás segít, hogy ki tudj aknázni minden lehetőséget, ami eléd kerül. Gondold végig, hogy mik a legnagyobb erősségeid, és használd őket. Most olyan kérdésekre is választ tudsz találni, amik már jó ideje nyomasztanak. A szerelmi életed zavarossá válhat, ebben abszolút nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most nehezen tudod megtalálni a közös hangot. Más emberek kritizálhatják a felszabadult hozzáállásodat, de velük nem szabad törődnöd. A saját ötleteid lehet nincsenek szinkronban mások elgondolásaival, de emiatt ne hátrálj meg. Törj előre, mert helyes úton jársz, de azért adj helyet minden nézőpontnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha minden a tervek szerint halad, akkor az teljesen helyre tudja rázni az egódat. Szükség van az egészséges önbizalomra, mert így tudod most a legjobban építgetni magad. Legyél nyugodt, és igyekezz kerülni azokat az embereket, akik direkt bosszantani akarnak valamivel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne ijedj meg, ha felüti a fejét egy kis válság. Most bolhából elefántot tudsz csinálni, ha problémákról van szó, pedig korántsem olyan nagy gondok ezek, mint elsőre gondolnád. Vedd elő a határozott énedet, és kikövezett úton fogsz eljutni a megoldásig. Ha muszáj, akkor oszd meg a felelősséget. Nem kellene minden terhet egyedül cipelned.

Halak (február 20. - március 20.)

Már az ébredésnél el kellene gondolkoznod azon, hogy min szeretnél változtatni. A határozottságod lendületet tud adni a fontos állásfoglalásokhoz. Belekezdenél egy diétába, vagy leszoknál valamilyen káros szenvedélyről? Az elhatározásod nagyon erős tud lenni. Rengeteg jó ötleted simulhat ki, és ne is fogd vissza semmiben sem a kreativitásod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás