promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes kijelentést tett mentális betegségéről az Ázsia Expressz szépsége a Mokkában
Borítókép:  TV2 (screenshot/Ázsia Expressz)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb tabutémáról beszélgettek a TV2-n.

Az Ázsia Expressz idei évadában volt minden, aminek lennie kell: sírás, sértések, félreértések, összecsiszolódások, nevetések, üvöltözések, lemondások és természetesen vicces elemek is. Utóbbi példájára Győzikét lehetne felhozni, aki a maga stílusában próbált angolul kommunikálni, és ez igencsak szórakoztató pillanatokat adott a nézőknek:

A szórakoztatás mellett összeomlások is voltak, de ez természetes, hiszen nem könnyű teljesíteni testileg és lelkileg az Ázsia Expresszt. A Mokkában épp erről beszélt a magyar énekesnő, akit eddig Nemazalány néven ismertek, de ezután feltehetően Halastyik Fanniként is tudni fogják. ki is ő. Egyébként úgy nyertek, hogy előtte kiestek, majd visszakerültek a versenybe.

„Nyilván a nézők azt nem látták, de egyébként nekünk teljesen mókás kaland volt. Nem mindent lehet belesűríteni egy adásba, viszont mi nagyon élveztük az egészet. Attól függetlenül, hogy látták a kiborulásaimat – ez a showbiznisz, ahogy ugye mi említjük –, én egy nagyon mókás lány vagyok, és jól éreztem magam. Voltak nagyon-nagyon mély pillanataim, mert én a négy fal között élek, és a színpadon kívül, hogy elmegyek hétvégén fellépni, nem vagyok egy társasági ember"

- kezdte az elején a lány. Aki az ilyen és ehhez hasonló műsorokban részt vesz, gyakran terápiaként éli meg az élményt. Fanni sem gondolja ezt másképp, de hogy miért, arról cenzúrázatlanul mesélt.

„Én úgy élem a hétköznapjaimat, hogy van egy „betegségem, több személyiségem van"

- kezdte az énekesnő a Mokka kanapéján, majd próbálta megmagyarázni, ez mit is jelent.

„Ez disszociatív személyiségzavar, mikor sokkal több személyisége van az embernek. Vannak helyzetek, amikor előjön, de aki ott van agyban, az tudja kezelni ezeket a dolgokat. Én mindig is úgy voltam, hogy vannak egyéb problémáim és betegségeim, viszont hiszem magam annyira intelligensnek, hogy fel tudom ezeket fogni, és tudom kezelni."

A páros arról is mesélt, hogy mennyire más karakterek: Szlépka Armand például a türelmes és nyugodt egyéniség, ezt a fiú a sporttal és a neveltetésével magyarázta. Tehát teljesen a másik fele Fanninak. Fannit egyébként a saját viselkedése is meglepte, hogy mit váltanak ki belőle azok a helyzetek, amik az Ázsia Expresszben érték.

„Én otthon főzök, mosok, takarítok, elvagyok magamnak. Bekapcsolom a Netflixet és csakúgy vagyok nyugiban, ezt Armand is elmondhatja rólam"

- foglalta össze az énekesnő. Armand erre azt mondta, hogy mivel nincsenek együtt olyan régóta, így nem is ismerhetik egymás minden rigójáját, de a műsor előtt az énekesnő próbálta őt felkészíteni, hogy ne lepődjön meg semmin. Egymás támogatása most is látszott rajtuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás