promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kép készült Árpa Attiláról, amint hátulról elkapta a félmeztelen Nagy Kriszta festőnőt
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tereskova A Nagy Ő legújabb sztárját is kiszemelte egy polgárpukkasztó alkotásához.

November közepén elindult A Nagy Ő párkereső műsor 5. magyarországi évada. Ennek kapcsán pedig megélénkült az érdeklődés a főszereplő Árpa Attila iránt, a színész-rendező korábbi életéből pedig bőven akad muníció a sajtó számára.

Az egyik érdekes sztorija a szolnoki származású festő-grafikus-énekesnőhöz, Nagy Kriszta „Tereskovához” kapcsolódik. A polgárpukkasztásairól és erotikus alkotásairól, performanszairól híres, 50 éves művészt természetesen a macsó lovag Árpa is megihlette, de nem most, hanem nagyjából két évtizeddel ezelőtt.

Akkoriban a férfi elsősorban a kereskedelmi televíziós tevékenységéről volt ismert, így tehát nem véletlen, hogy Tereskova ebben a minőségében örökítette őt meg. Mégpedig egy meglehetősen pajzán és meghökkentő festményen, amelyet az „Árpa Attila, a Való Világ exproducere meghágja Nagy Kriszta festőnőt” címen szoktak emlegetni.

Az alkotás egy kortárs képzőművészeti árverésre készült, és már jó előre borítékolható volt, hogy botrányt fog okozni. A kép inkább afféle montázs, amelynek előterében maga a mellközépig feltűrt felsőben előrehajló művésznő látható, mögötte pedig a szintén a harmincas éveiben járó Árpa, aki összetéveszthetetlen pozíciót vesz fel, valóban a szeretkezés illúzióját keltve.

„Fél éve folyamatosan ebbe a problémába futok bele. A nő szükségszerű megalázottságát látom magam körül… Az emberek azt hiszik, karrierista csaj vagyok, és mindenkivel kúrok, hogy előrejussak”

– nyilatkozta akkor Tereskova az Indexnek, aki inkább csak véletlenül választotta Árpát a kép egyik alanyaként, nem feltétlenül benne látta az alá-fölérendeltségi viszony legfőbb megjelenítőjét.

„Még soha nem festettek le”

– reagált a férfi a tőle megszokott flegmasággal, amikor az Index szembesítette a ténnyel, hogy egy obszcén műalkotás részesévé vált. Egyébként a való életben is találkoztak egy lehetséges munka kapcsán, ám az együttműködésből végül nem lett semmi.

Fotó a festményről ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás