promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Van két kezem is, szóval öt férfival elbánok” – büszkélkedett a teltkarcsú brazil szépség
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egzotikus influenszert millió követik a közösségi médiában.

A brazil Geisy Arruda óriási rajongótábort tudhat a magáénak, az Instagramon például 4,6 millióan követik rendszeresen a posztjait. A telt, szőke/barna szépség önmagát művésznek nevezi a közösségi médiában, de színésznőként és üzletasszonyként is ismert.

Éppen idén rukkolt elő azzal a hírrel, hogy biszexuális, ami persze nem jelenti azt, hogy hanyagolná, és csak ímmel-ámmal fogyasztgatná a férfiakat, hiszen a legfrissebb róla érkezett hírek is éppen ennek az ellenkezőjéről szólnak.

Egy podcastban arról beszélt a vonzó influenszer, hogy egy alkalommal egyszerre 8 férfival feküdt le, és egyáltalán nem vallott szégyent a nagy menetelés során. A csoportos randevúra egy swingerpartin került sor, ahol éppen a szabad szerelmen és a párcserén van a hangsúly.

„Mivel két kezem is van, legalább öt férfival tudok foglalkozni”

– említette meg a fehérmájú hölgy, és itt most nem részleteznénk, hogy mi lett azoknak a sorsa, akik nem az ujjai okozta gyönyörből részesültek. Geisy azt is bevallotta, hogy ezeken az összejöveteleken nem szeret lazítani, hanem mindent belead, és a véglegekig kihasználja és kiélvezi a kínálkozó lehetőségeket.

„Szeretem az illatos embereket. Imádom a szex szagát, de az illetőnek jó illatúnak kell lennie. Amikor megcsókolom egy nő nyakát, akkor a parfümje illatát akarom érezni”

– utalt arra, hogy a tág partnerköre ellenére azért nem bújik össze akárkikkel. A brazil swingerek egyébként az igen heves kategóriába tartoznak, hiszen egy közelmúltbeli felmérés szerint a 7 százalékuk már részt vett csoportos szexben, míg a 19 százalékuk tervezi, hogy a közeljövőben csatlakozni szeretne egy ilyenhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás