promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 16: ez az időszak keményen megviselheti a Bikát, valamint az Oroszlánt, de lesz szerencsésebb is a bolygóállás a számukra
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák hamarosan fellélegezhet, a szingli Bakok pedig a kisugárzásukkal tudnak nagy felfordulást okozni, persze pozitív értelemben. Nagy lehet a stressz néhány csillagjegynél, hogy mindent el tudjon intézni, de ez nem szabad, hogy átmenjen pánikba. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás fel tudja csigázni a fantáziádat. Jó ötleteid lehetnek, szóval ne hagyd ezeket a háttérbe szorítani. Kicsit nagyobb önbizalmad kell legyen, így nem szabad engedni, hogy mások elvegyék a kedvedet. Kicsit besavanyodott lehet a közeli környezeted, de keresd fel azokat a barátaid, akik lelket tudnak önteni beléd.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma egy kicsit bal lábbal kelhetsz fel. Ne csüggedj el, ha valami nem sikerül elsőre, mert ez bárkivel előfordul. Az az igazság, hogy néhány dologban túl magasak az elvárásaid saját magaddal szemben. Most olyan időszak jön, amikor nem kell mindennek tökéletesnek lennie. Ne foglalkozz minden apró részlettel, mert abba bele fogsz őrülni, és csak az energiáidat meríted le a hét második felében.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kommunikatív vagy, de azért tartsd tiszteletben az emberek határait. Vannak olyan dolgok, amikbe nem kellene beleütnöd az orrodat. Érezned kell, hogy mikor léped át a határt. Ha van még pár fontos dolog, amit a héten véghez kell vigyél, akkor ahhoz tartsd meg a pozitív hozzáállásodat, mert csak így sikerülhet. A családod és a barátaid mindenben melletted lesznek.

Rák (június 22. - július 22.)

A szokásosnál érzelmesebb lehetsz, ha a munkádról van szó, vagy az otthoni problémák megoldásáról. Ezzel nincsen semmi baj, mert legalább a maximumot igyekszel kihozni magadból a legtöbb helyzetben. Gondolj arra, hogy hamarosan fellélegezhetsz, és az erőfeszítéseidnek mindenképpen meglesz a gyümölcse.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Vigyázz, mert könnyen bedőlhetsz néhány trükknek, ami rossz irányba terelheti nálad a dolgokat. Őszinteséget várnál el mindenkitől, de ezt nem mindig kapod meg, szóval résen kell lenned. Készülj fel, mert minden kicsit lassabban halad körülötted, és nem a tervek szerint alakulnak a dolgok. Most ne hagyj semmit magadra erőltetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezen tudod rávenni magad arra, hogy ne az anyagi dolgokkal foglalkozz. Ezeket rendezned is kell, de figyelj, hogy ne ekörül motoszkáljon minden gondolatod. Szép lassan meg fog oldódni minden, így nem szabad feleslegesen stresszelned magad. Próbálj meg a kapcsolataidra figyelni, mert nagy örömet okozhatnak neked a szeretteid.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha ki tudsz adni mindent magadból, akkor érzelmes és fontos beszélgetések vihetnek előre. Lehet egy munkahelyi gondot tudsz rendezni ezzel, vagy a konfliktusokat tudod elsimítani a pároddal. Fontos, hogy őszintén kommunikálj ma, mert ez előre mozdíthat minden körülötted. Ne hagyd magad elnyomni, különben ingerült lesz a hangulatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szép eredményeket érhetsz el, főleg a munkahelyeden. Próbáld meg odatenni magad, bármilyen kisebb projektről is van szó, mert a főnökeid felfigyelhetnek a tehetségedre. Ha önállóan dolgozol, akkor a kreativitásod lehet kifizetődő. Olyan ötleted támad, ami nagy változásokat hozhat az életedben. Legyél pozitív mindenben, na meg merész!

Nyilas (november 23. - december 21.)

A szerencse a te oldaladon áll a mai nap folyamán, szóval ne félj, nem fog semmilyen kellemetlenség érni. Egy bizonyos ügyben meg is sejthetsz valamit, ami a te malmodra hajthatja a vizet. Lehet, valaki el akar valamit hallgatni előled. Próbálj meg több szünetet tartani, az este pedig a feltöltődésé legyen, mert nagyon ki vagy merülve.

Bak (december 22. - január 20.)

Próbálod helyrerázni magad, és az energiáid lassan megvannak hozzá. Lehet nagyon előkerült az önző éned, amit nem ártana háttérbe szorítanod. Ha szingli vagy, akkor olyan kisugárzásod van, amivel le tudsz venni mindenkit a lábáról. Ha párkapcsolatban élsz, akkor problémák kerülhetnek elő, amit nem ártana minél hamarabb tisztáznod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elő fog kerülni az életedben néhány olyan dolog, amiben nem tudsz dönteni. Szerencsére a barátaid vannak annyira elfogulatlanok, hogy a segítségedre tudnak sietni ebben. Ők tényleg őszinték, és elmondják, ha hibás döntést akarsz hozni. Jobb lenne ha most minden hallgatnál rájuk, ha nem akarod, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.

Halak (február 20. - március 20.)

Készülj fel, mert rengeteg meglepetés érhet a mai napon. Kiszámíthatatlan minden, és olykor elég, ha az adott pillanatban nem kapcsolsz, és balul sülhet el valami. A hirtelen döntések nem fogják a te malmodra hajtani a vizet, szóval legyél türelmesebb, még akkor is, ha nagyon pörög minden körülötted.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás