promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 15: a Skorpiónál nagy pénz állhat a házhoz, ha figyel erre, az Oroszlánnál pedig előtérbe kerül a szerelem
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak ideje lesz kitisztítania a fejét, és a Ráknak is jól végződhez a hét, ha most össze tudja szedni magát. Egy kicsit mindenképpen érdemes felpörögnie minden csillagjegynek, hogy a könnyű problémákat maguk mögött tudják hagyni. Nézzük, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Most nem szabad engedned az indulatos énednek. Bármi is nyomja a lelked, bármi probléma is van a magánéletedben, azt ne vidd be a munkahelyedre, mert rosszul fog elsülni. Most jelenleg pont a sok teendő lehet az, ami el tudja terelni a gondolataidat. Nem hozz fontos döntéseket, előbb tisztítsd ki a fejed.

Bika (április 21. - május 20.)

El kell kerülnöd a mai napon, hogy bármiben nyomás alá kerülj. A feszült éned mindenből ki tud zökkenteni, bármibe is kezd bele. Próbáld meg elkerülni az összetűzéseket, de legyél erőteljes. Ne szállj szembe senkivel, akivel nem muszáj. Fura ezt leírni, de a haragos oldalad mindig segíteni fog kiállni magadért.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Érzelmileg nem minden úgy alakul, ahogy szeretted volna, de nem szabad elkeseredned. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hanem próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz. A mai napot is úgy fogod tudni élvezni, ha ezt a hozzáállást alkalmazod. Legyél rugalmas, és fogadj el segítséget is, ha úgy van.

Rák (június 22. - július 22.)

Nehezen tudtál alkalmazkodni a közelmúlt változásaihoz, de muszáj leszel elkezdeni a megújulást. Kezd el érezni azt, hogy bárhol is tartasz jelenleg, fontos eleme vagy a környezetednek. Bármilyen nehezek a napok, a végén próbálj meg mosolyogni, és mindig tovább menni. Jól zárulhat ezt a hét, csak tarts még ki egy picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A szerelmi kérdések kerülhetnek előtérbe. Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki akad egy ember a környezetedben, akivel abszolút nem tudsz kijönni. Ha nem tudod elkerülni, akkor muszáj leszel ezt megbeszélni vele, persze csak finoman. Először nem árt úgy tenni, mintha mindenben az ő oldalán állnál, mert lehet csak így tudod előcsalogatni az igazi arcát. Ha ezt már látod, akkor fogást is tudsz rajta találni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az emberek szeretik a határozott énedet, és ezt hamarosan meg is kell csillogtatnod. Fontos, hogy legyél teljesen feltöltődve, mert csak így tudsz maximumon pörögni. Utána visszavehetsz a tempóból, ha már bizonyítottál. A közeljövőben ne oszd meg mindenkivel a titkaidat, mert most jól áll neked a misztikum.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz, de ezt a saját tehetségeddel kell elérned, nem valami szerencsejátékon. Ilyenben semmiképpen se kockáztass. Lehet néhány kacattól meg is kellene szabadulnod. Tedd nyugodtan fel őket az internetre, és találj rájuk vevőt. Jobban kellene figyelned, hogy kinek mint mondasz el, valaki kifecsegheti a titkaidat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előfordulhat, hogy ma picit szigorúbbnak kell lenned a környezeteddel szemben, hogy minden a helyes útra terelődjön. Ha van egy jó terved, akkor semmiképpen se engedd ki a kezedből az irányítást. Az érzelmeid trükközhetnek veled, de most te igyekezz a célra koncentrálni. Tegyél meg mindent, hogy egyensúlyban maradj, így végződhet jól ez a hét.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma belefuthatsz abba, hogy mindenért másokat hibáztathatsz. Fontos, hogy változtass ebben a hozzáállásodon, és felelősséget vállalj a tetteidért. Meg kell értened, hogy a dolgok nem mindig úgy történnek, ahogy te szeretnéd. Ez a nap komoran indulhat, de utána fel fogsz vidulni. Otthon igyekezz kényeztetni magadat picit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Légy türelmes, mert a bolygók szerint hamarosan utol fog érni a szerencse. Ha túl küzdelmesnek tartottad a dolgokat az utóbbi időben, akkor ez hamarosan változni fog. Viszont nem árt figyelned, mert egy személy be akar csapni valamivel. Távolabbi illetőről van szó, és ha résen vagy, akkor ki fogod tudni szúrni a trükközését.

Halak (február 20. - március 20.)

Az egyik legújabb kapcsolatod nagyon intenzívvé válhat, és hirtelen te se fogod tudni hova tenni. Ha a személy az ellenkező nemből való, akkor még kényesebb lehet a helyzet. Nem árt tisztáznod magadban, hova is akartok eljutni együtt. Barátság, vagy esetleg picivel több? Az idő mindent el fog dönteni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás