promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila ebből az agglegénylakásból indul rohamra A Nagy Ő szívéért
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A macsó médiaceleb bepillantást engedett az otthonába.

A magyar média fenegyerekének számító Árpa Attila főszereplésével most indult el A Nagy Ő című párkereső műsor ötödik magyarországi évada. A novemberben már az 51. születésnapját ünneplő macsó jó választás lehet a TV2 részéről, de ez persze majd csak utólag, pár hét múlva dől el.

A müncheni születésű Árpa nem kifejezetten él mintaszerű magánéletet, de ezt az is nyilvánvalóvá teszi, hogy az ötödik X-en túl is még csak keresgéli élete örök párját. Egyszer már volt nős, 2005 és 2016 között a modell-üzletasszony Tomán Szabinával élt házasságban, akitől egy kislánya született.

Árpa azóta agglegényéletet él, de természetesen nem egy 35 négyzetméteres panelben, hiszen ennél azért jobban el van eresztve. A budai házába ugyanakkor kevés ismeretlent enged be, nemrég azonban a Borssal mégis kivételt tett.

A producer-színész-médiaceleb magányosan él, de nem egyedül, ez talán a cikk legérdekesebb információja. Ki gondolná róla, hogy az otthonát rettentően sok – nem szokványos – állattal osztja meg, amelyek közt egykor még mosómedve és sündisznó is akadt.

Árpa legjobban a macskákat imádja, jelenlegi kedvencei, Kuszkusz és Totó még olyan kunsztokra is képesek, amiket leginkább csak a kutyáktól szokhattunk meg. A gazdi elmondása szerint a jutalomfalatok és egy vízipisztoly megfelelő arányú adagolásával jutott a meghökkentő eredményekre.

Árpánál él nyúl és kígyó (királypiton) is, sőt nemrég még tücsköket is telepített a kertjébe, hogy a cicák számára étrend-kiegészítőként szolgáljanak. A sztár a TikTok-csatornáján egyébként igyekszik kevés részletet megmutatni a házából, de az hamar kiderül, hogy egy óriási kert is tartozik hozzá, amelynek a gondozását többnyire szakemberre bízza.

A konyhája viszont kissé szűkösnek és sötétnek tűnik, látszik, hogy a házat agglegény lakja, nem pedig egy ötgyermekes háziasszony. Néha a macskák is besegítenek a főzésbe, amint azt az alábbi videó is mutatja:

Ebben a videóban pedig alighanem a háza nappaliját láthatjuk, ahol a falak zsúfolásig tele vannak emléktárgyakkal:

Mennyivel másképp néz ki az exfeleség, Tomán Szabina étkezője:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás