promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 14: a Kos egy kemény családi vitába csöppenhet, az Ikrek számára pedig szerelmet jósolnak a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűznek készen kell állnia a békülésre, míg a Bak muszáj lesz jobban koncentrálni, ha nem akar elúszni már a hét elején. Tehát új hét kezdődik, de a nagy kihívásokba lehet ráérsz később belevágni. Nézzük, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy kis feszültség lehet a családod körében. Az csak rajtad múlik, hogy szeretnéd-e bevállalni a békítő szerepet, vagy inkább elvonulsz az egésztől. Lehet a második jobb megoldás jelenleg. Érzed, hogy nem stimmelnek dolgok, azonban ingerülten fejezheted ki magad. Ez csak meg több vitát generálhat, azért is jobb talán, ha csendben maradsz. Most megéri inkább a munkádra koncentrálni így hét elején.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé meg tud viselni mostanában a bizonytalanság, amit a környezetedben tapasztalsz. Rendkívül magabiztos ember látszatát tudod kelteni, de ez a gyakorlatban nem mindig mutatkozik meg. Tudatosítanod kell magadban, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mások segítsége szükséges. Beszélgess őszintén egy barátoddal a gondjaidról.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Azt tapasztalhatod, hogy a többség türelmetlen, és szétszórt körülötted. Megvan benned az irányító szerep, szóval nyugodtan engedd szabadjára. Szükség lesz a határozottságodra, hogy nyugodtan vesd bele magadat a hét elejébe. Higgadtan állj neki mindenhez, különben elszabadulhat a pokol. A szerelemben szerencsét jósolnak a bolygók, így nyugodtan kezdeményezhetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne próbálj senkit sem kihasználni, sem játékokat játszani, mert könnyen pórul járhatsz. Nem mindig találod a helyed és igyekszel taktikázni, de rá kell jönnöd, hogy ez most teljesen felesleges. Gondolkodj el azon, hogy mitől félsz. Rá fogsz jönni, hogy a közeli környezetedtől semmi tartanivalód nincsen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most igazán merész terveket szövögethetsz a fejedben. Úgy vagy vele, hogy ezekbe már a héten belevágnál, de nem ártana lassítanod. A környezetedben senki sem fog tudni lépést tartani veled. Ne hagyd magad mögött azonnal a hétvégét, mert szükséged lenne még egy kis feltöltődésre. Ami merészebb kihívás, azt inkább hagyd a hét második felére.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég jól fel tudod mérni mindenkinek a hangulatát, ami segíthet elkerülni a kényes szituációkat. Ha esetleg összevesztél valakivel a hétvégén alatt, akkor azzal próbálj meg minél hamarabb kibékülni. Ha sokat kell dolgoznod a héten, akkor nagyon nehezen fogsz tudni visszalendülni. Nincs nyerő taktika, inkább csak igyekezz jobban odafigyelni, hogy ne hibázz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A mostani időszakban igazán előtérbe tudnak kerülni az érzelmeid. Tudod jól, hogyan fejezd ki magadat, bárki is van veled szemben. Eszedbe ne jusson bármilyen emóciót visszatartani, főleg a mai napon. Ha mások is meg tudnak nyílni neked, akkor nagyon érzelmes pillanatokban lehet részed. Ne hagyd, hogy a munka rögtön kizökkentsen a hétvégi hangulatból.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tényleg remekül mennek most a dolgok körülötted. Nehezen fogsz tudni visszaállni a napi rutinodhoz, de semmiképpen sem szabad lustának lenned. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a héten nem lesz időd a pihenésre. Mindenkihez lehet egy kedves szavad, amivel át tudod adni a pozitív energiáidat a környezetednek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sokat idegeskedtél az utóbbi időben, és már kicsit eleged van abból, hogy mindig valami új probléma üti fel a fejét. A mai napon meg kellene nyugodnod, és kikapcsolni az agyadat, ha tudod. Nem minden problémát kell azonnal megoldanod. Ha ragaszkodsz ehhez, akkor persze, hogy feleslegesen terheled túl magad.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezen tudod rászánni magadat, ha akad valami elintézendő probléma. Muszáj leszel jobban koncentrálni, különben a hibáiddal kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fel kell vállalnod a konfliktusokat, különben nem fogsz tudni előre haladni az életben. Ne görcsösen és agresszívan, de ettől függetlenül mondd el mindenről a véleményedet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Végre kedvező irányt vehet a szerelmi életed. Ha van párod, akkor úgy néz ki szintet fogtok tudni lépni. Ennek már te is nagyon örülnél, főleg ha azt érzed, kezd kicsit egyhangúvá válni minden. Ebből sokat is tudnál meríteni. Szingliként kicsit nyitottabbnak kell lenned. Az óvatosság legyen meg benned, de ne vidd túlzásba.

Halak (február 20. - március 20.)

Nincsenek túl jó hírek a házad táján. Előfordulhat, hogy búcsút kell venned valakitől, aki fontos szerepet töltött be az életedben. Itt persze nem rögtön a legrosszabbra kell gondolnod, hanem inkább arra, hogy valami miatt meg fog romlani a kapcsolatotok. A közeli barátaiddal, vagy a pároddal meg kellene beszélned néhány dolgot, amik idegesítenek mostanában.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás