promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izgató esküvőszervező gyakran a vőlegényeket is leápolta titokban a nagy nap előtt
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kikezdtek vele a menyasszonyok, vőfélyek, koszorúslányok is.

Az esküvőszervezők munkája álomszerű, ezt már Jennifer Lopez romantikus filmje (Szeretném, ha szeretnél) vagy az Örömapa óta pontosan tudjuk. Elegáns ruhában, boldog, bár kissé izgatott emberek között telnek a munkanapjai, és ráadásul nagyon jó pénzt keres.

A valóság persze – mint mindig – ebben az esetben is némileg eltér a Hollywood festette képtől. Nova Jewels esetében legalábbis mindenképp, a mutatós hölgy ugyanis olyan részleteket árult el a hajdani esküvőszervezői életéből, amelyeket képtelenek vagyunk fülig pirulás nélkül leírni.

A dús keblű, vörös hajú hölgy bepillantást engedett a házasságkötések kulisszái mögé, ahol a vőlegények nem feltétlenül csak a menyasszonyokon legeltetik a szemüket. Néhány felajzott fiatalember szimplán megkérte őt is, hogy hadd fekhessen le vele, mielőtt másnap az oltár elé vonul.

Ez persze meglehetősen kiábrándító, de nem Nova számára, aki a kiváló testi adottságait immár OnlyFans-modellként kamatoztatja. Csupán öt évig dolgozott esküvőszervezőként, talán ezért nem undorodott meg teljesen a kívülről csili-vilinek tűnő szakmától.

„Ez a munka döbbentett rá arra, hogy a férfiak teljesen gátlástalanok. El sem hinném, ha nem tapasztaltam volna meg mindezt első kézből. Több vőlegény is azzal keresett meg, hogy töltsem velük az éjszakát egy hotelben. Akadt olyan is, aki sztriptízre kért fel a legénybúcsújához”

– panaszolta a hölgy, akire egyébként néha a kikapósabb menyasszonyok is szemet vetettek. De nem ez volt a legfurcsább kalandja:

„Szeretkeztem vőfélyekkel öltözőkben, meztelenül fürdőztem koszorúslányokkal és randiztam jó pár vendéggel, akiket az esküvőkön ismertem meg”

– sorolta Nova. Két alkalommal a menyasszonyok apjaival is összeveszett, de úgy véli, hogy csak ebben a felfogásban volt értelme végeznie a munkáját. Gyakran cukkolta a kanos vőlegényeket is, fel-alá sétált előttük, kellette magát, az ajkaiba harapott, és élvezte, ahogy azok majd megőrülnek utána. Az akkori 1500 dolláros (600 ezer forintos) havi fizetését az erotikus oldala működtetésével ma már jócskán felülmúlja, úgyhogy ebből a szempontból sem bánja a váltást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás