promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csoki, te beteg vagy!” – Stohl András kíméletlenül beleszállt a PárHarc résztvevőjébe
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A PárHarc műsorvezetője nem ismer viccet, ha az alkoholról van szó.

Stohl Andrásnak meggyűlt a baja az alkohollal: először 2002-ben, amikor egy vadászkirándulásról hazafelé tartva ittas állapotban egyik percről a másikra elveszítette az uralmat az autója felett, ami párszor pörgött a tengelye körül, majd a fején landolt. Két évre eltiltották a vezetéstől, a színész pedig határozottan állította, hogy többet nem iszik.

Ez ki is tartott nyolc évig. Akkor viszont nemcsak alkohol befolyása alatt vezetett, hanem kábítószert is fogyasztott: az autóbaleset következtében egy ember könnyen, egy pedig súlyosan megsérült. Stohl 10 hónap börtönbüntetést kapott, amiből csak 5 hónapot töltött le:

„Csak a börtönben sikerült leszámolnom a démonjaimmal."

Azóta, ha minden igaz, már nincsen problémája se az alkohollal, se a drogokkal: drogprevenciós előadásokat is tart. A legutóbbi, november 10-ei PárHarcban azonban az alkohol kapott főszerepet, tudniilik VV Csoki, vagyis Chris Tanoh a műsorban annyira lerészegedett, hogy már-már dühöngött a kamerák előtt és a párja, Hedda vitte végül fel a szobájukba, hiszen meg szerette volna előzni, hogy elfajuljon a buli. A VV-s fenegyerek szerencsére hallgatott a lányra.

Ez a viselkedés így a finálé előtt nem igazán szerencsés húzás, és másnap reggel maga Stohl ültette le a Chris és Hedda párost, hogy elbeszélgessen kicsit a fiúval, mint valami jófajta tündérkeresztapu.

Tudom, mi volt tegnap este, hallottam hírét. Te most mit érzel Csoki?"

– kezdte Stohl, mire a celeb annyit válaszolt, hogy szégyent, szégyelli magát és az egészet cikinek érzi. A műsorvezető ekkor megkérdezte a következő kérdést, hogy szerinte miért jön ez mindig elő, és vajon mi lehet az oka a részegség miatti káosznak, eldurranásnak?

„Nem tudom, felgyülemlik a düh, a harag és nem tudom miért, csak így kirobban belőlem"

– hangzott el a válasz. A beszélgetés közepén pedig a nagy szembesítés is elhangzott: Stohl kicsit úgy viselkedik, mintha neki kéne mindenkit megmentenie saját magától, mert ő már tudja az igazat. De az embert akkor nem lehet megmenteni, ha saját magát nem akarja. És úgy sem fog menni, ha győzködjük a másikat, mint a párbeszédük során is:

– Nem akarok szakemberhez menni, nem érzem, hogy beteg lennék.
– Anélkül nem fog menni, Csoki.
– Nem vagyok beteg.
– De, beteg vagy. Én is az vagyok, én is elmentem. Csak gondold végig! Hidd el, hogy tudom, miről beszélek. Én végigjártam ezeket a dolgokat.

Stohl stílusáról kicsit Csernus Imre jutott eszembe: nem eléggé jó, de mégis csak másolata.

Így november 11-én estére azonban már kiderült, hogy Csoki és Hedda döntőzött Varga Viktorral és párjával, Zsemberra Liliánával. A 10 milliós fődíjat az első helyezéssel pedig az énekes Viktorék nyerték meg.

Négy feladat volt: a Tágra nyílt szemek nevű játékkal kezdték, majd azzal is fejezték be. Az elején kígyókkal, a befejezésnél már kígyók nélkül: a kígyók miatt Csoki fel is adta a versenyt. Győzike 2.0?  A harmadik játék végén Viktor veszített, ráadásul még a szerelmével is összeveszett. A feszült helyzetekben minden van: nevetés, sírás, izgulás, összeveszés, majd megkönnyebbülés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás