promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 11: a Szűz számára jeleket fog küldeni az univerzum, míg a Bakot szinte mindenki vonzónak fogja találni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának lehet jót tenne, ha alaposan kipanaszkodná magát, a Rák pedig készüljön fel lelkileg, mert valaki nekitámadhat. Néhány csillagjegy akár a lelki békéjére is rátalálhat a hétvége előtt, ami nagyon fontos. Lássuk, hogy miben segít most neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet kicsit határozatlannak érzed magad. Úgy néz ki a fejedben kellene rendbe tenned a dolgokat. Tisztáznod kell magadban, hogy jelenleg mik az erősségeid, valamint a gyengeségeid. Utóbbit temesd el, míg az előbbit helyezd reflektorfénybe. Fejlődni ráérsz akkor, ha már teljesen visszaszerezted az önbizalmadat.

Bika (április 21. - május 20.)

A szavak nagyszerű munkát tudnak végezni az érzéseid közvetítésében, de ezeket kezded elhanyagolni. Erőltesd meg magad, és mutass többet magadból, különben a környezeted mogorvának fog gondolni. Lehet az is a baj, hogy már hosszú ideje nem tudtad rendesen kipanaszkodni magadat. Tedd ezt meg egy barátnak.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma remekül tudsz hatni másoknak az érzelmeire. Ezt igyekezz arra használni, hogy megnyugtatod a környezetedet, ha valamilyen feszültség van a levegőben. Neked is több nyugalomra lenne szükséged, és ezt remekül meg tudod teremteni. Legyél magabiztos, mert ez is szükséges az előrehaladásodhoz.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki a környezetedben eléggé ki fogja tudni húzni a gyufát, és lehet nem csak nálad. Nem szabad nekitámadnod, inkább igyekezz higgadtan kezelni az illetőt és a problémáját. A megértő éned elég sokat segíthet a következő napokban. Különösen jót tehet az önbizalmadnak, ha ezt a konfliktust meg fogod tudni oldani. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A családi társaság nagyon el tud lazítani. Sok emlék elő tud törni belőled, amik békét tudnak hozni a tudatodban, és ha kitárulkozol, akkor a környezetedben is. Akár most még olyan titkokat is elmondhatsz, amiket féltve őriztél, mert megértő fülekre fog találni. A pörgést felejtsd el, csak higgadtan is lazán kezelj mindent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az univerzum hamarosan jeleket fog küldeni, hogy miben érdemes változtatnod. Kicsit stresszes lehet a készülődés, ha az utolsó pillanatokra hagytál feladatokat, de mindenben rugalmasnak kell lenned. Ha van rá lehetőség, akkor ne ragaszkodj görcsösen a megszokott dolgokhoz. Legyél spontán, és élvezd az inspirációt, amit ezekből a szituációkból meríthetsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit harapósabb kedvedben lehetsz a kelleténél, szóval nem ártana óvatosabban kezelned a konfliktusokat. Ha valamit a fejedbe vettél, azt mindenképpen szereted végig vinni, de most ezt háttérbe kellene helyezned. Az lenne a legjobb, ha megalkuvó tudnál lenni mindenkivel. Mindent a szeretet nevében tegyél, na azért, mert neked az jó.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néhány ember igazán ki tud hozni a sodrodból, főleg egy bizonyos családtag. Ezeken a napokon ez sokszor előjön a semmiből. Meg kellene tanulnod elsétálni, és nem részt venni minden vitában. Ha te is visszafogod magad, akkor nyugodt lehet a mai nap. Pár apróbb módosítás lehet könnyebbé teheti a készülődést az estére, szóval legyél nyitott mindenre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ingerülten indulhat a mai napod, de aztán minden a helyére fog kerülni. Sok közeli ember meg fog tudni nyílni neked, és tisztábban fogsz látni dolgokat. Az estét mindenképpen a nyugalomnak kellene szentelned a négy fal között. A zajos filmek helyett inkább hallgass megnyugtató zenét, és idézd fel a régi szép pillanatokat.

Bak (december 22. - január 20.)

A csillagjegyed most bőven fel van ruházva bájjal, és a meggyőzés képességével. Most mindenki vonzónak fog találni a környezetedben, de persze vigyázz, ne most dobd be azokat az ötleteket, amikkel szeretnéd megváltani a világot, mert azt senkinek se venné be a gyomra. Ha szingli vagy, lehet a közelgő hétvégén érdemes lenne felkeresni egy társkeresőt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az érzéseid nagyon mélyen gyökereznek, és csak akkor osztod meg őket, ha nagyon muszáj. Pedig sokkal jobban éreznéd magadat, ha megnyílnál néhány dologban. Nem az egész vacsoraasztal előtt kell, hanem keresd meg azt a személyt a családban, aki a legközelebb áll hozzád, és vonuljatok félre kicsit. Utána áldozz időt magadra, mert ebben az évben keveset sikerült,

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány ember, aki eddig hanyagolt most újra feltűnhet. Akad, akikkel szívesen beszélsz, de akikkel nem, azokat tényleg hanyagold, mert csak el fogják rontani a kedvedet. Tudod jól, hogy nem muszáj mindenkivel jópofizni. Most ne akard bepótolni a lemaradásaidat, hanem csak az abszolút fontos, valamint elengedhetetlen dolgokkal törődj.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás