promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sziámi ikerpár kétféle szexualitással: egyikük aszexuális, a másiknak barátja van
Borítókép:  IMDb
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lupita aszexuális, Carmen párkapcsolatban él.

Carmen és Lupita Andrade egy Mexikóban született, sziámi ikerpár, akik a törzsüknél vannak összenőve: kettő-kettő karjuk van, de mivel a medencecsontjuk közös, ezért csak egy-egy lábuk. A 22 éves ikerpárral korábban készült egy interjú, ami a napokban ismét előkerült. Ebben a beszélgetésben a lányok a szexualitásukról is nyilatkoztak, és meg kell hagyni, egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben, hiszen Lupita aszexuális, Carmen viszont már több, mint másfél éve van együtt egy férfival.

Carmen elmondása szerint eleinte nagyon kínos volt, hiszen testvére nemcsak aszexuálisnak, de aromantikusnak is vallja magát. Maga a kifejezés azt jelenti, hogy az adott személy ritkán vagy egyáltalán nem vonzódik másokhoz szexuálisan, míg az aromantikus ember romantikus vonzalmat sem érez mások iránt. Hozzá kell tenni, hogy Carmen és Dan nem ápolnak szexuális viszonyt a kapcsolatukban, ezt még az ismerkedésük elején beszélték meg.

„Nyilván meg kellett beszélnünk, hogy meddig mehetünk el, hol húzzuk meg a határokat. Dannel mi egyáltalán nem élünk nemi életet, a kapcsolatunk inkább egy nagyon szoros barátsághoz hasonlít”

- nyilatkozott Carmen, aki emiatt nem is gondolkodik házasságban sem; úgy érzi, inkább egy élettársra van szüksége, mint egy házastársra.

Az ikerpár több televíziós műsorban is szerepelt az elmúlt években, 2020-ban pedig egy TV-film is készült róluk Két nővér, egy test címmel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás