promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visváder Tamás műsorvezető lesz a TV2-nél, nem akármilyen produkció házigazdája lehet
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb név bukkan fel a TV2-ön.

A legutóbbi nagy sajtóvisszhangot a TV2 házatáján Schobert Lara érte el azzal, hogy online riporter lett a Dancing with the Stars műsorában. Hamar felkapta a média, és ezzel együtt az emberek között is folyamatos téma lett: az elején talán épp ezért, nagy nézettséget örvendtek a versenyzőkkel folytatott interjúi is az említett kereskedelmi csatorna online felületén.

Most újabb ismert személy jelentette be a saját Instagram oldalán, hogy óriási nagy megtisztetésben részesült és november 12-től kezdődően a TV2-ön lesz műsorvezető. A műsor a PénzÜgyesek címet fogja viselni, ami eddig az országban az egyedüli pénzügyi vetélkedő lesz. 12 csapat fog megküzdeni egymással: 2 elődöntő és 1 döntő keretein belül.

„November 12-től minden szombat délelőtt egy informáló, vicces pénzügyi vetélkedőt nézhettek a TV2-n. Köszönöm a műsorkészítőinek, hogy engem választottak műsorvezetőnek, így most egy “új szerepben” is kipróbálhattam magam”

- írja, és pár képpel is illusztrálja a hírnek a valódiasságát.

Hogy kiről van szó? Visváder Tamásról, Palácsik Lilla férjéről, vagyis Vajna Tímea sógoráról. Tamás eddig még soha hasonlót nem vezetett, így nagyon izgul. Az első rész a műsorban hamarosan már adásba is fog kerülni.

Vajon mit lép erre a nagy konkurencia, az RTL?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás