promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 8: a Rák utat engedhet a depressziónak, a Nyilasnak pedig hazudhatnak, szóval nagyon résen kell lennie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek a munkahelyén érhet el sikereket, de a Szűz merészsége is kifizetődő lehet. Fordíts ugyanannyi figyelmet az apró feladatokra is, különben kudarcba fordulhat ez a hét. Lássuk, hogy mit súg neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a magánéletedre. Eléggé bekebelezett a munkád és a hétköznapi teendők. A belső szükségletek fontosak, ahogy a közeli kapcsolatok is. Ők tudnak igazán építeni, és elfeledtetni veled a rossz emlékeket. Néhánytól már igazán szeretnél megszabadulni, és itt lesz rá a lehetőség, főleg ezen a héten.

Bika (április 21. - május 20.)

Változtatnod kell az életeden, és több felelősséget vállalnod, ha eddig még nem tetted. Még az is lehet, hogy néhány tervedet át kell alakítanod a szeretteid miatt, de ők legyen az elsők. Persze ettől még nem kell letenned egyik álmodról sem, csak új sorrendet kellene felállítanod. Nehezen hozod meg a döntést, de helyes lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az igazi sikereket most a munkahelyeden tudod elérni. Nagyon a csúcson lehetsz, ha odafigyelsz mindenre. Több bolygó is a kezedre játszik, hogy gyorsan tudja haladni a céljaid felé. A rendkívüli teljesítmény mellett a kreativitásod is a maximumon van, így új terveken is elgondolkozhatsz, de inkább csak a hónap közepe után. Nem kell semmibe azonnal belevágnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma ne rejtsd el senki elől sem a gondolataidat. Ha bezárkózol csak rosszabbul fogod érezni magad, és utat engedsz a depressziónak. Nem szereted a pletykálkodást, de mi bajod lehet, ha picit részt veszel benne? Közben igyekezz felgyorsítani minden teendő elvégzését. Minél hamarabb szabadulsz a nyomás alól, annál jobb lesz a heted további része.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mély, valódi értéke lesz ma minden eszmecserédnek, legyen az egy rövid beszélgetés egy idegennel, vagy egy hosszabb olyan valakivel, aki közel áll hozzád. Verbálisan erősen tudod kifejezni magad, ráadásul iszod mások szavait. Lehet ezek között lesz a megoldás valamilyen problémádra, ami régóta húzódik. Nyugodtan nyisd ki a tudatodat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Akkor lehetsz nyeregben ma, ha mindenkivel nyíltan kommunikálsz, és közvetlen vagy. Jók a gondolataid, szóval kár lenne őket a fiók mélyére ásni. Talán olyan szövetségeseket is szerezhetsz, akikről álmodban sem gondoltad volna, hogy lehet közös pontotok. Ne feledd, a merészség néha kifizetődő.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma inkább jobb, ha elfogadod a harcot, minthogy elmenekülj előle. A konfliktus ritkán élvezhető, de olykor feltétlenül szükséges. A lényeg, hogy bármi van, most hűnek kell maradnod ahhoz, amiben hiszel, különben csalódni fogsz magadban. Szembesülj nyugodtan azoknak az embereknek a dühével, akik nem értenek egyet veled, és bizonyítsd, hogy neked van igazad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most nem igazán jössz ki azokkal, akik hatalmat akarnak gyakorolni feletted. Ha a munkádban beosztott vagy, akkor nagyon oda kell figyelned, hogy ne mondj ellent a főnökeidnek, mert eléggé összekaphatsz velük. Próbáld meg lehűteni magadat. Ha a saját magad főnöke vagy, akkor is legyél óvatos, mert a türelmetlenséged hibás döntések felé sodorhat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az egyik ember, aki elég közel áll hozzád füllenthet neked valamiben, mivel fél a következményektől. Ez neked apróbb kellemetlenséget okozhat a jövőben, szóval próbálj meg rájönni ki az, és mit akar elferdíteni. Ne engedd magadat semmivel sem becsapni. Ha úgy érezd valaki árnyékot akar vetni rád, akkor cselekedj.

Bak (december 22. - január 20.)

A környezeted bár próbálkozik, de senki sem tud jobban mosolyt csalni az arcodra, mint te saját magad. Kellenek olyan napok is, amikor picit magadnak való vagy, sőt, neked különösen szükséged van az ilyenekre. A munkában sem megy ma túl jól a csapatjáték, de egyedül is meg tudod oldani a problémákat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Csodálatos lehet ez a nap, szóval igyekezz minél hamarabb letudni a rutin dolgokat, és kényeztesd magadat valamivel az este előtt. Mostanában oda kell figyelni a pénzre, de ha már letudtad a vásárlásokat, akkor vehetnél is valamit, amire már régóta vágytál. Fel kell dobnod a hétköznapjaidat, különben nagyon be fogsz fásulni. Bármilyen különleges dolgot csinálsz, az jót fog tenni a lelkednek.

Halak (február 20. - március 20.)

A kemény munka mindig megtérül, bár ez nem a legszórakoztatóbb módja annak, hogy kihozd az életedből a maximumot. Vannak más módszerek is, amiket még fel kell fedezned. Ne félj az új utaktól, és a friss kapcsolatoktól, mert mind a segítségedre lehetnek. Az se baj, ha beveted a bájosabb énekedet az előrejutáshoz. Gyakorold ezt, aztán vedd elő később is.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás