promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat, Harry egyetlen sort sem változtat a könyvén, totális botrány lehet belőle
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Belső információk szerint ugyanakkor nem nyúl kemény kézzel a családjához.

Harry herceg régóta készül kiadni az önéletrajzi könyvét, jelentős részben alighanem felesége, Meghan Markle noszogatására. A folyamatot II. Erzsébet királynő szeptemberi halála némileg megakasztotta, most azonban úgy tűnik, hogy 2023. január 10-én a kiadvány a boltok polcaira kerülhet.

Ezt a brit királyi család alighanem igyekszik majd valamilyen módon megakadályozni, hiszen a könyvben a herceg olyan szennyeseket teregethet ki, amit III. Károlyék aligha akarnak a nyilvánosság orrára kötni.

Harry Erzsébet halála idején állítólag komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy a szöveg tartalmán némileg tompítsanak, feltehetőleg azokat a részeket akarta módosítani, amelyek kegyeletsértők lehettek volna az elhunyt uralkodó esetében.

Most azonban óriási fordulatról adott hírt az amerikai sajtó, értesülések szerint a vörös hajú herceg ugyanis mégsem változtat az eredeti kéziraton, és ezzel alighanem rókát enged szabadon a tyúkudvarban. A brit királyi família forró tél elé néz, ha pár hét múlva bárki elolvashatja az eddig diszkréten kezelt botrányaikat.

A Penguin Random House kiadó szerkesztője is azt erősítette meg, hogy Harry egyetlen sort sem módosított vagy húzott ki a szövegből Erzsébet halála óta. Most mindenki arra számít, hogy a könyv által a herceg egyetlen mozdulattal lehúzza a vécén az egész családját, de bennfentesek szerint erről szó sincs, rendkívül megértően fordul majd a famíliájában történt dolgok felé.

Információk szerint az angol cím hűen utal majd a várható tartalomra. A Spare magyarul nagyjából úgy fordítható, hogy Tartalékos, ami egyrészt Harry katonai múltjára utal (Afganisztánban is szolgált), másrészt pedig arra, hogy mindig is örök második volt a trónörökös Vilmos mögött. A könyv így jórészt azokról a traumatikus élményekről szólhat, amelyek gyerekkorában érték az ifjabbik herceget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás