promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 5: a Kos párkapcsolati vitát zárhat le, az Oroszlán pedig lehet rosszul döntött
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikreknek vigyáznia kell, hogy ne használja ki senki, míg a Skorpiónk elég sok kockázat van az életedben. Néha vissza kell fogni magadat, és az új ösvényekre lépni. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki pozitív dolgok jönnek, ha párkapcsolatban élsz. A partnereddel sikerül lezárnotok rövidesen egy hosszú ideje húzódó vitát, és kompromisszumot fogtok kötni. Ehhez persze tudod jól, hogy neked is engedned kell. Nem szabad mindig ragaszkodnod az elképzeléseidhez. Ha ez továbbra is benned van, akkor nem lesz túl tartós a békekötés.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon kísérletező kedvedben vagy, és rengeteg innovatív megoldás jut az eszedbe. Ezt a legjobban a munkádban tudod kiélni, de otthon is a segítségedre lehet, ha van előtted valamilyen megoldásra váró probléma. Közben változások jöhetnek az életedben, de ezek nem lesznek nagy hatással a hétköznapjaidra, szóval ne tarts semmitől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Olyan dologra készülsz a hétvége előtt, amiből elég sok ember profitálhat. Jól vigyázz, hogy ne használjon ki senki. A saját ötleted miatt te kapd meg az igazi jutalmat, és ne mások. Ma igen csak jó napod lehet, ha nem bonyolódsz bele felesleges vitákba. Lehet csábító, hogy beleszólj dolgokba, de ezt inkább hanyagold most.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai napon jobban kellene kifejezned magadat, mint szoktad. Ha a környezeted jobban megért, akkor könnyebben tudnak segíteni, és tükörsimán haladhat előre minden tennivalód. A merészséged is testet fog ölteni. Mivel a szerencse melletted áll, így ne fogd vissza, és nyugodtan használd ki. Legyél nyughatatlan, és eredeti.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Túlságosan alázatos vagy ahhoz, hogy jobbra-balra dicsekedj a közelmúlt eredményeivel. Lehet rosszul teszed? Ne legyél beképzelt, de a pozitív reklámot nyugodtan teremtsd meg magadnak. Fontos, hogy lássa a környezeted, hogy számolni kell veled. Legyél büszke, és magabiztos, most ez az, ami előre vihet.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A rossz dolgok jönnek és mennek az életedben, de ne feledd élvezni közben az élet apró örömeit. Ha mindig csempészel egy kis pozitívumot a napodba, akkor nem fog ennyire ingadozni a hangulatod. Fontos, hogy ne stresszelj a következő időszakban, és kiegyensúlyozott legyél. A nosztalgiázás sokat segíthet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A rossz dolgok jönnek és mennek az életedben, de ne feledd élvezni közben az élet apró örömeit. Ha mindig csempészel egy kis pozitívumot a napodba, akkor nem fog ennyire ingadozni a hangulatod. Fontos, hogy ne stresszelj a következő időszakban, és kiegyensúlyozott legyél. A nosztalgiázás sokat segíthet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet mostanság elég sok kockázat van az életedben, de ne engedd, hogy ez bármiben befolyásoljon. Ha elveszted az önbizalmadat, akkor nagyon nehéz lesz visszaszerezni, pont ezért muszáj mindent kézben tartanod. Az idő mostanában kicsit az ellenséged, de a kapkodás is. Őrizd meg a nyugalmadat, ez az egyik titok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ismét nagyon sokat foglalkozhatsz másokkal, de rossz értelemben. Előtörhet az az éned, amikor azt hiszed, csak te csinálsz mindent jól, miközben a környezetedet lenézed. Rejtsd el valahova, mert ez rengeteg felesleges konfliktust szülhet. Ne legyél túl merev, és igyekezz a pozitív érzéseidet a világra zúdítani.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai napon makacsul ragaszkodhatsz az álláspontodhoz mindenben. Pedig olykor még te sem tudod, hogy mit szeretnél igazán. Figyelj oda, mert eléggé felbosszanthatod ezzel az embereket magad körül. Olykor ki kell adnod a kezedből az irányítást, ha nem vagy a helyzet magaslatán.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénzügyekben sikeres időszak várhat rád. Próbálj meg mindenben jól stratégiázni, és a legfontosabb, hogy ne költekezd túl magad a közeljövőben. Tartsd nyitva a szemed, mert lehet van egy rosszakaród, aki szabotálni akarja a munkádat, vagy a magánéletedbe akar beleszólni. Ha időben leállítod, akkor nem tud semmilyen kárt okozni.  

Halak (február 20. - március 20.)

Az ötleteid nem akarnak cserben hagyni, de elég sok akadály gördülhet eléd. Lehet vannak emberek, akik csak hátráltatnak. Róluk próbálj meg nem tudomást venni addig, amíg el nem érted a célodat. Elég fáradékony vagy mostanában. Mivel a kreatív éned még toppon lesz később is, nem ártana néhány napot pihenéssel töltened, utána újult erővel vághatsz bele mindenbe.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás