promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoktál házhoz rendelni? Akkor ennek nem fogsz örülni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Drága vacsora lesz, ha ezentúl házhoz kéred az ételt.

Jelenleg két nagy olyan cég működik Magyarországon, akik ételt, italt, vagy akár egy heti bevásárlást is házhoz visznek. A Foodpanda és a Wolt futárai nap, mint nap járják a nagyvárosokat, folyamatosan találkozni lehet egy-egy autós-, robogós-, vagy biciklis munkatársukkal az utcákon.

A jelenlegi gazdasági helyzet miatt több futárszolgálat is kénytelen volt extra díjakat bevezetni, és most a Foodpanda is ugyanerről döntött: november 14-től bruttó 110 forintos rendszerhasználati díjat fognak felszámolni minden egyes rendelés után, vagyis hamarosan még drágább lesz a házhozszállítás.

A cég azzal indokolta az áremelést, hogy továbbra is képesek legyenek folyamatos, kiemelkedő rendelési élményt nyújtani a fogyasztóik számára. A közleményükben olvasható az is, hogy az extra díj bevezetése a szolgáltatások színvonalának megőrzését és a további fejlesztéseket hivatott biztosítani.

A Foodpanda - amit korábban NetPincérnek hívtak - már több, mint 20 éve gondoskodik az éhes emberek kiszolgálásáról. Ma már több, mint 1000 településen érhető el Magyarországon, a 2018-ban elindított Foodpanda kiszállítás nevű futárszolgáltatásuk pedig már több, mint 35 városban van jelen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás