promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 1: az új hónapkezdés az Ikrekre és az Oroszlánra is óriási hatással lesz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz olyan problémák végére is pontot tehet, amiket elsőre lehetetlennek tűnik megoldani, a Nyilas azonban nagyon rossz irányba indulhat el. Ne felejts el feltöltődni, különben pokolian indulhat a hét közepe a hosszú hétvégét követően. Lássuk, hogy miben segít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Itt az ideje, hogy újra feléledjen a merészebb éned. A passzív oldalad is jól teljesített mostanában, de ez inkább a szerencsének volt köszönhető, na meg annak, hogy a közeli környezeted segített neked, amiben tudott. Hamarosan olyan események vehetik kezdetét, ami arra fog ösztönözni, hogy a sarkadra állj.

Bika (április 21. - május 20.)

A megfelelő hozzáállás segíthet legyőzni az apróbb problémákat, amik idegesítőek tudnak lenni később, szóval ne hanyagold el őket. Muszáj ezeket is magad mögött hagynod, hogy teljes erőbedobással tudj belevágni a komolyabb kihívásokba. Ha a hosszú hétvégén még nem tudtál rendesen feltöltődni, akkor ezt este mindenképpen pótold, különben nem lesznek a helyén az energiáid.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki rengeteg döntést kell meghoznod hamarosan, de ne áldozz mindegyikre ugyanennyi időt. Fontosabb, hogy a hosszú hétvége után gyorsíts a tempón, különben a sok dolog marad a nyakadban. A megérzéseid jól működnek, és segíteni fog megtalálnod a helyes utat. A túl sok agyalás jelenleg csak meg tud bénítani.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha picit nehezebben ébredtél, akkor minél hamarabb vissza kell nyerned a koncentrációdat. Elég sok minden tudja elterelni a figyelmedet ma, és ha nem összpontosítasz, akkor hamarosan egy nagy káoszban érezheted magadat. Csinálj inkább mindent lassabban, és végre hagyj időt a pihenésre is így a hosszú hétvége végén. Este nyugodtan lehetsz önzőbb picit, és zárd ki az embereket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ez a nap segítségedre lehet abban, hogy kitakarítsd a fejedből a rendetlenséget. Ha nem is indul erőteljesen ez a nap, később magadra fogsz találni, és a motivációd a csúcson lesz. Az otthoni kötelező teendők után találj olyan feladatot vagy kikapcsolódást, ami kreatív, de mégis ki tudja kapcsolni az agyadat. Nemsokára készen állsz majd arra, hogy szembenézz a következő kihívással.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne lepődj meg, ha ma a segítségedet kérik valamiben. Még egy olyan személy is lehet, akivel annyira nem vagy jóban. A szervezői képességeid kidomborodnak, és jobban működnek mint valaha. A te érdeked is, hogy részt vegyél mindenben, mert a siker egy friss lökést fog tudni adni a hosszú hétvége után. Most olyan problémákat is megoldhatsz, amihez alapból kevésnek érzed magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Valószínűleg hamar rá fogsz jönni, hogy nem szabad sokat várnod a mai naptól. Ne kenődj el teljesen, ha a dolgok nem úgy haladnak előre, ahogy szeretnéd. Egy nap kudarca nem jelenti azt, hogy te alulteljesítenél. A legrosszabb amit tehetsz, ha magadba roskadsz. Töltődj fel, és a hosszú hétvége dupla ilyen motivációval térj vissza.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az egészséges törekvés az rendben van, de a nagy sikert még nem fogod tudni bekebelezni. Lehet van ami a hajtson, de még nem tudod merre kellene haladnod pontosan. Akik eredményesek, azokra jellemző a higgadt gondolkodás is. Nem ártana neked is gyakorolnod. A fantáziád szárnyal, de maradj két lábbal a földön.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most minden arra ösztönöz, hogy új ötletekkel állj elő a régi problémák megoldására. Ideje ezekben otthagynod a komfortzónádat. Ha most változtatni szeretnél az életeden, akkor tedd azt lassan. Sietni egy bizonyos cél érdekében nem bölcs dolog, főleg rögtön a hosszú hétvége után. Figyelembe kell venned minden egyes lépésedet, különben nagyon rossz irányba fogsz haladni.

Bak (december 22. - január 20.)

A következő napokban előfordulhat, hogy csalódni fogsz valakiben. Ez a személy a következő időszakban felfedheti neked a nem éppen hízelgő oldalát. Ne ess pánikba, hanem nyugodtan kezeld ezt a helyzetet. Te legyél diplomatikus, és ne keveredj vele semmilyen vitába. Ha valóban ez az igazi oldala, akkor ideje lesz búcsút intened ennek a személynek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha rég nem hallottál egy barátod felől, akkor az nem azt jelenti azt, hogy végérvényesen eltávolodtatok egymástól. Hajlamos vagy olykor hanyagolni az embereket, és most te veheted a szívedre, ha nem keresnek. Nem ártana ebben neked is visszatérni a régi kerékvágásba. Nyugodtan írj rá egy adott ismerősödre, ha eszedbe jut valamiről.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne gondolkozz annyira a holnapon, hanem kezdj el végre a mának élni. Nagyon sok csodálatos lehetőség kínálkozik körülötted, de ha betáblázod magadat, akkor ezek el fognak szaladni melletted. A múltad már kész, a jövő pedig még várhat. Az élet apró örömei tudnak most kellő lökést adni neked, hogy megtaláld a boldogságot.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás