promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levágott emberi fejjel a szájában rohangált egy kutya, videó készült a megdöbbentő esetről
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy levágott emberi fejjel a szájában rohangált fel-alá egy kutya szerda este Mexikó Monte Escobedo nevű városában, miután az ellopta egy bűntett helyszínéről. 

A fejet egy kartondarabon hagyták egy bankautomata mellett egy üzenettel, amelyet a Jalisco New Generation Cartel (CJNG) aláírásával láttak el, amely egyébként a világ egyik legrettegettebb kartellje, és amelynek élén egy El Mencho nevű ember áll. Az üzenetben megneveztek egy másik kartellhez tartozó ellenfelet, és azt írták, hogy a következő fej az övé lesz. 

Mielőtt a rendőrök felderíthették volna a tetthelyet és kivizsgálhatták volna a gyilkosságot, a kóbor kutya a holttest fejével együtt ellopakodott a helyszínről, hogy aztan boldogan hordozhassa fel-alá az emberi fejet. A közösségi oldalakon közzétett videón az állat egy sötét utcán üget, a fejét a nyakánál fogva tartja a szájában, és jól láthatóan biztonságos helyet keresett a szerzeményének - számolt be az esetről a DailyMail.

Az áldozat személyazonosságát még nem sikerült azonosítani, a holttest többi részét pedig még nem találták meg. A mexikói drogkartellek gyakran hagynak üzeneteket feldarabolt emberi maradványok mellett, hogy megfélemlítsék a riválisaikat vagy éppen a hatóságokat. El Menchót egyébként nemcsak a mexikói hatóságok keresik, hanem az amerikai kormány is, amely tízmillió dollár jutalmat ajánl annak, aki segít a szerveknek rátalálni a férfira.

A kartell egyébként a határon át is terjeszkedik és Amerikában immár 11 államban van jelen, köztük Hawaii-on is, például. El Mencho amerikai születésű lányát, Jessica Oseguerát márciusban engedték ki egy kaliforniai börtönből, miután 25 hónapot töltött egy szövetségi börtönben, miután bűnösnek vallotta magát a bűnszervezet javára végzett pénzmosásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás