promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 20: az Oroszlán számára hozhat jót és rosszat is a mostani időszak, de a Skorpiót is megtalálhatja a kudarc
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika mellett teljes mértékben ott lesz a szerencse, míg a Nyilas jobban jár, ha most magában tartja a titkait. Lehet most egy egészen megterhelő nap vár a csillagjegyedre. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Fel kell szabadítanod a tudatodat, és jót tenne az is, ha figyelnél az egészségedre. Egy kis diéta és mozgás nagyon jótékony hatással lenne a közérzetedre. Próbálj meg kiszabadulni a négy fal közül, főleg ha ülőmunkát végzel. Roppant mód igényled a szeretetet, és ha megkapod amire vágysz, akkor azt háláld is meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Bizonyos napokon a szerencse teljes mértékben melletted áll, mindegy kivel mit csinálsz, vagy milyen bolondos ötletek jutnak eszedbe. Ez a nap is teljes mértékben ilyen, szóval engedd el magad picit, de azért csak a kereteken belül, vagyis ne legyél túl merész. Ha viszont félénknek érzed magad, akkor gondolj arra, hogy a bolygók mindenben segítenek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vigyázz, és gondolkodj, mielőtt ma megszólalnál bármiben is. Oda is sózhatsz valakinek, akinek alapból nem szeretnél, de akár egy titkot is kifecseghetsz. Az a legjobb megoldás, ha visszaveszel a tempóból, főleg a kötetlen beszélgetéseknél. Ha benned ragadt a fecsegés, akkor tudd ezt le este a legjobb barátoddal, akiben megbízol.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem ártana jobban kifejezned az érzelmeidet a barátaid és a családtagjaid előtt. Szerencsére készen állsz erre, és kezdesz rájönni, hogy nincsen mitől félned. Ha jobban meg tudsz nyílni, akkor a gondjaidat akár együtt is meg tudjátok oldani. Néha elég egy jó tanács, hogy közelebb kerülj a megoldáshoz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A kommunikációd nem a legjobb a mai napon, ami bonyodalmakat okozhat. igazából a jelenlegi bolygóállás hozhat jót, és rosszat is számodra. A magánéletedben mindenképpen konfliktusokra számíthatsz, amiket higgadtan kellene kezelned. Ha nehézségeid támadnak, akkor a közeli barátaidra továbbra is támaszkodhatsz. Ők külső szemlélőként másképp látják a dolgokat, mint te magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Álmok és nosztalgia: most kicsit a múltban tudsz ragadni, és elgondolkozhatsz azon, hogy milyen jó volt minden korábban. Az emlékek kicsit erőteljesebben is hatnak rád. Ha hiányoznak ezek a dolgok, akkor törekedj arra, az érzések visszatérjenek. Próbáld felszínre hozni a múlt boldogságát a jelenedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A fejedben lehet ma az első megoldás lesz a helyes, viszont ha választanod kell valami között, akkor nem ártana elszámolni tízig a fejedben, és rendesen átgondolni a dolgot. A családod most rengeteg mindenben a segítségedre lehet. Ne zárkózz el tőlük, és igyekezz hallgatni az idősebbekre azokban az ügyekben, amikben tapasztalatlan vagy.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki egy rég látott ismerős fel fogja venni veled a kapcsolatot hamarosan. Azt neked kell eldöntened, hogy valóban a személyed érdekli, vagy érdekből bukkan fel ismét. A jelenlegi bolygóállás kedvezőtlenül hat a csillagjegyedre. Hosszú távú terveken ne törd a fejed, mert kudarcot fognak vallani. Inkább ne kockáztass semmivel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fecsegős kedvedben vagy, de ne oszd meg azokat a titkokat, amiket nem feltétlenül kell megosztanod senkivel. Jelenleg az a legjobb, ha a kulisszák mögé rejtőzöl, mert a feltűnősködés nem sülhet el jól a bolygók jelenlegi állása szerint. A munkádban is csináld tovább, amit eddig tettél, és ne térj rá a kerülőutakra.

Bak (december 22. - január 20.)

Figyelj oda jól, mert elég befolyásolható vagy. A környezeted is érzi, hogy lágyabb a szíved a kelleténél, így könnyen kihasználhatnak. Főleg a pénzügyeidet tartsd kordában, és ne adj kölcsön senkinek, még akkor sem, ha előadja, hogy óriási bajban van. A barátaidtól nem kell tartanod, ők ugyanúgy fognak hozzád állni, mint eddig.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Követnéd a rutinodat, de elég sok minden megbolygathatja. Készülj fel, ha nem vagy résen, akkor ebből egy elég bonyolult nap lehet. Nem szabad most azzal számolnod, hogy a menetrended úgy fog alakulni, ahogy eltervezted. Ahelyett, hogy idegeskednél, próbálj meg kreatív megoldásokat találni, és megmutatni, hogy rajtad nem lehet kifogni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha arra ösztönöznek, hogy adományozz, vagy vásárolj valamit, aminek a bevétele egy nonprofit szervezethez kerül, akkor tedd meg. Persze csak akkor, ha a pénztárcád is engedi. Ez igazán elégedettséggel tud eltölteni, és a karma is meg fogja hálálni, mivel vissza fogja neked forgatni ezt az egészet. Hagyd megenyhülni a szívedet, viszont arra figyelj, hogy nehogy kihasználjanak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás