promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenül vitte a gyermekeit esti sétára, most börtönben ül a 33 éves nő
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meztelenül indult könnyed esti sétájára a 33 éves Amanda Purifoy, valamint 2 és 8 éves gyermeke az Indiana állambeli Elkhartban október 8-án. Az anyát letartóztatták és kórházba vitték, majd onnan börtönbe szállították.

Miután több bejelentést is kaptak a rendőrök helyi lakosoktól, a helyszínre sietek, a nőt ezután az Elkhart megyei börtönbe szállították, miután állítólag megütött egy rendőrt és egy nővért a kórházban. A hatóságok szerint rendkívül aggasztó esetről van szó, ezért értesítették a Gyermekfelügyeleti Minisztériumot.

A Mirror azt írja, hogy a két gyermek biztonságban volt, amikor kimentették őket, a nőnek azonban súlyos - tíz különböző -, váddal kell szembenéznie a bíróságon. Köztük szerepelt egy közbiztonsági tisztviselő bántalmazása, illetve, 14 év alatti gyermek elhanyagolása, továbbá ellenállás a rendfenntartó erőkkel szemben, és nyilvános meztelenkedés is. 

A rendőrség arról is tájékoztatott, hogy még október 8-án napközben érkezett hozzájuk egy bejelentés, amely szerint Purifoy bántalmazta az édesanyját és a mostohaapját is.

Úgy tűnik, az amerikaiak nem igazán szégyenlősek. Még 2019-ben történt, hogy letartóztattak egy férfit Plaistow város egyik edzőtermében, miután anyaszült meztelenül kezdte meg szokásos jógarutinját. Eric Stagno nem bonyolította túl a dolgot. A recepciónál nemes egyszerűséggel szabadult meg ruháitól, majd azokat maga mögött hagyva körbesétált a teremben, majd a jógamatracoknál telepedett le, hogy munkához lásson. Hogy a férfinak miért nem tűnt fel, hogy rajta kívül senki nem meztelen, valószínűleg örökre megválaszolatlan kérdés marad. 

És ez még mindig semmi azokhoz a nyugdíjasokhoz képest, akiket csoportos szexért tartóztattak le az amerikai Grace Richardson természetvédelmi területen 2019-ben. A tilosban járók az 62 és 85 év közötti nyugdíjasok voltak. A társaság öt férfi és egy nő tagját a kihallgatás után elengedték a rendőrök majd garázdaság - illetve két embernek közszeméremsértés - miatt kell ett bíróság elé állni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás