promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 16: az Oroszlánnak át kell gondolnia, hogyan rakja rendbe a pénzügyeit, míg a Skorpió fentebb léphet a ranglétrán
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kos számára a lelki megtisztulás lesz a legfontosabb a hét utolsó napján, a Halaknak pedig fel kell készülnie néhány változásra a közeljövőben. A pihenés mellett nem árt azt sem átgondolni, hogy mik a céljaid a következő hétre. Nézzük, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Megerősödhet az önbizalmad, ha tudsz javítani egy kicsit a közérzeteden. Erre jelenleg valóban nagy szükséged lenne. Lehet még mindig érzed magadon kicsit a nehéz hét utáni fáradtságot, és nem tudtál visszalendülni. Valószínűleg egy kis mozgás vagy diéta a segítségedre lehet, de a legfontosabb a lelki megtisztulás. Törődj kicsit önmagaddal a hét utolsó napján.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet voltak nehézségeid, de hamarosan fellélegezhetsz, csak tarts még ki egy kicsit. A hétvégén is nehezebben tudod megtalálni a nyugalmadat, de ha nem akarod görcsösen, hogy minden tökéletes legyen, akkor el fog jönni magától is. Maradj a háttérben, még akkor is ha úgy érzed, csak te tudsz megoldani valamilyen helyzetet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mostanában nagyszerűen kommunikálsz, és így sok mindenkit meg tudsz győzni az igazadról, de jobb lenne néhány dologban visszafogni magad. Ezt főleg arra kell érteni, hogy vannak olyan ügyek, amikbe ne üsd bele az orrodat. Ezen a hét utolsó napján igyekezz kerülni a vitákat, és csak azzal foglalkozz, hogy normálisan fel tudj töltődni. A pihenés új embert varázsolhat belőled.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet, hogy nehezen megy, de félre kell tenned a sértődöttségedet. Hagyd hátra a korábban felhalmozódott haragodat, mert ez nem fog segíteni az előrejutásban. Ha ügyes vagy, akkor még békülések is kijöhetnek a helyzetből. Ha csak a rosszat veszed észre, akkor azzal a saját esélyeidet is gyengíted. Pozitívabban kell látnod a világot.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem kellene mostanában belevágnod komolyabb költekezésbe. Kicsit rövidebbre kell húznod pénzügyekben a nadrágszíjat, de hamarosan rendbe fog jönni minden. Munkával kapcsolatban nem szabad, hogy túlvállald magad, mert elég komolyan visszaüthet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned, végre aludd ki magad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygóállás miatt meg tudod találni magad. Gyorsabban vág az eszed, mint szokott, így úgy tudsz átvágni a problémákon, mint forró kés a vajon. Nem ártana kihasználnod ezt az időszakot arra, ha van valamilyen elhúzódó ügy. Ha erre koncentrálsz, akkor pontot tudsz tenni a végére. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert viszonzásra találhatnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki valamelyik közeli ismerősöd eléggé az idegeidre mehet. Figyelj oda magadra, mert alaposan kitörhet belőled a düh emiatt. Ezzel olyan ellenszenvet válthatsz ki, ami erős éket ver kettőtök közé. Ez most igazán nem hiányzik az életedbe, szóval próbáld meg diplomatikusan megoldani a problémát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lesz rá lehetőséged, hogy feljebb emelkedj a ranglétrán. Ehhez nem feltétlenül kell megszakadnod, elég, ha a mostani teljesítményedet tartod a következő héten is. Ha viszont úgy érezd, nem ismerik el a tehetségedet, akkor lehet nem ártana elgondolkodnod a váltáson, esetleg a magad urává válnod. Ha hezitálsz, az csak rontja az esélyeidet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Továbbra is figyelned kell az új információkra, mert nagy segítségedre lehetnek a közeljövőben. Érdemes újragondolnod a terveidet, esetleg a megoldandó problémákat, mert kiváló megoldásokat tudsz találni rájuk. Remek hangulatod van, így az este picit el is engedhetnéd magad. Nagy szükséged lesz egy kiadós alvásra is.

Bak (december 22. - január 20.)

A mostani bolygóállás felerősítheti nálad a munkabírásodat és a szorgalmadat, persze pont a hét utolsó napján. Most kellene pontot tenned néhány olyan dologra, amihez nem szokott kedved lenni. Ma jól tudod venni az akadályokat és a segítőkészséged is előjön. Ezzel sok jó pontot szerezhetsz a közeli környezetedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most a jövővel kapcsolatos terveidhez kaphatod meg a kellő lendületet. Ha ebben szeretnél előrelépni akkor nyugodtan ereszd el a fantáziádat, akár váltani, akár fejlődni szeretnél. Jelenleg az eddigieknél sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Arra azért figyelj, hogy ezek miatt ne keveredj vitába senkivel.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagy szükséged lehet a találékonyságodra. Olyan változások kerülhetnek eléd, amik felforgathatják a következő hét elejét. Néha ilyennel mindenkinek meg kell küzdenie, szóval ne érezd balszerencsésnek magad. Nem árt, ha inkább néhány dologgal kapcsolatban biztonsági játékot űzöl. Közben legyél őszinte mindenkivel.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás