promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelem és rettegés Zalatnay Saroltánál: az énekesnő nem tudja, miből fizeti majd az októberi rezsit
Borítókép:  TV2Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fűtésen nem mer spórolni az aranytorkú énekesnő, hiszen ha megbetegszik, nem tud fellépni és oda a megélhetése.

Még az ország egyik legismertebb énekesnője is retteg, hiszen a világszerte megugró energiaárak és a számlák kifizetése számára is problémát jelentenek - fogalmaz szó szerint a Blikk abban a cikkben, amelyet a Meglepetés Magazin interjújából írt.. A lapnak az énekesnő elmondta azt is, hogy spórolna, ha tudna, de nagyon egyszerű oka van annak, hogy erre most miért nincs lehetősége.  

„Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni. Ha a gázon nem, a villanyon igyekszem takarékoskodni, és az öltözködést is megoldom a régi ruháimból”

- részletezte rezsicsökkentő trükkjeit Zalatnay Sarolta, amelyek talán másoknak is segítenek. Beszélt arról is, hogy ő megtanult szerényen élni, és sokszor csak ámul, amikor máson hétmillió forintot érő karórát lát. 

Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni" 

- emeltek ki egy újabb idézetet az énekesnőtől. Az e heti Meglepetés egyébként arról is ír, hogy a Zalatnay Saroltának azt mondta az orvosa, hogy eljött az ideje annak, hogy lefogyjon, ezért életmódváltásba kezdett. Zalatnay Sarolta egyébként korábban azzal került a bulvárlapok címlapjára, hogy arra kérte a teremtőt, adjon neki időt, mert van még tennivalója.

[[cikk]]

Erről a könyvbemutatóján beszélt, és mindehhez hozzátette, ha összegeznie kellene az eddigi élete történéseit, akkor több negatívumot találna mint pozitívumot, ugyanis több szomorú, mint boldog percet számolhatna meg. 

A Promotions pedig korábban arról írt, hogy a járvány is nagyon kellemetlenül érintette az énekesnőt, ugyanis annyira kevés fellépése volt, hogy a lánya segített neki, hogy meglegyen a mindennapi betevő. Akkor úgy fogalmazott,  azért fogadta örökbe, hogy a bizonytalan jövőtől megóvjam, és most ő tesz valami hasonlót Zalatnayval. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás