promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin halála után kezdődnek csak az igazi gondok? Aggasztó dolgokat mondott egy orosz szakértő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin állítólag nagyon rossz egészségügyi állapotban van.

Dr. Valerij Szolovej egy tekintélyes orosz politológus, egy igazi Putyin-szakértő, akinek nagyon sokan adnak a szavára. Éppen ezért olyan aggasztó, amiket a minap mondott, ugyanis azt állította, hogy az orosz elnök már nincs olyan állapotban, hogy jól átlássa a háborús helyzetet, ezért nem tud átgondolt döntéseket hozni – ráadásul állítólag az a vágya, hogy a halálakor az egész világot magával vigye.

A szakértő szerint Putyin már rég meghozta a döntést a nukleáris fegyverekkel kapcsolatban, egyedül a „hol?”, illetve a „mikor?” kérdések maradtak nyitva. Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden is pont ettől fél, hiszen szerinte se lehet félvállról venni az orosz elnök szavait, „fenyegetéseit”, ugyanis úgy látja, hogy nagyon közel állunk egy nukleáris katasztrófához – és pontosan ezt erősítik meg Dr. Szolovej szavai is.

„A világ közelebb áll a nukleáris apokalipszishez, mint a kubai rakétaválság idején. Az ok Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki komolyan be akarja mutatni a nukleáris fegyverek képességeit. Putyin nem engedheti meg magának, hogy legyőzzék. Két eszköze maradt a tarsolyában: a mozgósítás, amit már el is kezdett, valamint a nukleáris fegyverek”

mondta Dr. Szolovej.

A politológus azt is elárulta, hogy Putyin nagyon rossz fizikai állapotban van, és súlyos betegségekben szenved: egyebek között rákban, szkizoaffektív zavarban és Parkinson-kórban is.

Ha lehet hinni Dr. Szolovej szavainak, akkor Putyin halála után kezdődhetnek az igazi gondok, ráadásul az orosz elnök már érezheti a vesztét, ha ilyen drasztikus tervekkel állt elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás