promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonhatatlanul elmondta a véleményét a királyi család, a megjelent kép mindennél beszédesebb
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A királyi család is képes a flegmaságra.

II. Erzsébet királynő halálhíre, majd temetése után az egész sajtó Harry-t, és vele együtt a feleségét, Meghan Markle-t figyelte árgus szemmekkel. Bármit csináltak vagy mondtak, azonnal a központba kerültek, közben pedig igazából már semmi joguk nem lenne hozzá, hiszen minden királyi kötelezettségről és jogokról lemondtak.

Végtére is elhiszem, hogy amit egykor megszoktunk, azt nehéz elengedni, de alapból sosem tűnt kiegyensúlyozottnak Harry herceg kapcsolata a királyi családdal. Meglepőnek nem mondhatnánk, mert független attól, hogy arisztokrácia, felsőtízezer vagy teljesen hétköznapi családról van szó, a család az család: ugyanúgy vannak problémák és kommunikációhiány, ugyanúgy nehéz néha szeretni azt, akit igazából szeretni kéne... Mindenkinek ismerős ez a belső kényszer és nyomás, ugye? Amikor mérges lennél a családodra, de közben az van benned, hogy nem lehet, hogy úgyse tudsz mit csinálni, mert sosem „szabadulsz" meg tőlük. Harry herceget e tekintetben (is) meg lehet érteni, de a királyi család most visszavonhatatlanul kinyilvánította a véleményét az ügyben.

Tudniillik a minap frissen osztott meg egy hivatalos fotót a Buckingham-palota, ami a királynő temetése előtti napon készült, szeptember 18-án és csak és kizárólag a legszűkebb család van rajta: III. Károly király és felesége Kamilla királyné és Vilmos walesi herceg a feleségével, Katalin walesi hercegnével.

Na és kinek tűnik fel, ki hiányzik a képről? Harry és Meghan Markle.

Úgy érzem, a szűk család véglegesen akart ezzel üzenni Harrynek, hogy mindig a család részese marad, de hivatalosan már nem, és vállalja a felelősséget a tetteiért: ha elhagyta őket önként és dalolva és folyamatosan támadja azt, akikkel felnőtt, akkor ne akarjon újra és újra visszatérni hozzájuk. Van, amit el kell engedni?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás