promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 4: A Vízöntőn múlik, hogy borzalmasan zárja-e le ezt a napot, de a Nyilas is semmi perc alatt káoszt tud maga körül teremteni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának egy picit lassítania kellene, vagy futószalagon érkeznek majd a gondok, míg az Oroszlánnak arra kell figyelnie, hogy legyen őszinte mindenkivel a környezetében. Néhány csillagjegy jobb, ha nem bízik meg most minden emberben. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A közeli környezeted értékes támogatás és inspiráció forrása volt az évek során, és itt az ideje, hogy megköszönd mindannyiuk odaadását. Lehet tudják mit érzel legbelül, de nagyra értékelnék, ha hallanák. Ha személyesen nem tudtok találkozni, akkor is érd el, hogy még a héten tudjatok beszélni egymással. Bárhogy is köszönöd meg, nagyon meg fogod őket hatni.

Bika (április 21. - május 20.)

Sokaknak pont az a jó, ha gyorsítanak a tempón, de neked pont az ellenkezőjére van szükséged. Törekedj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt, még akkor is, ha túl sok gond vesz körül. A lazább hozzáállás nem jelenti azt, hogy nem törődsz a dolgokkal, csak igyekezz kicsit félretenni a felesleges kötelezettségeket. Ha valaki nagyon rámenős a környezetedben, akkor mondd ki nyugodtan, hogy most nyugalomra van szükséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Még mindig rengeteg merész terv kering a fejedben. Remek dolog, ha megosztod a céljaidat a közeli barátaiddal vagy a családoddal, mert kiválóan tudnak ösztönözni. A megvalósítással viszont nem ártana még várnod egy kicsit, mert le vagy merülve, és a változás elég nagy munka lesz minden téren, szóval inkább készülj fel rá előtte.

Rák (június 22. - július 22.)

Most úgy lehetne téged jellemezni, mint egy igazi kőszikla. Biztos pont vagy mindenki életében, és remekül meglátod, ha valaki kezd kisiklani. Jelenleg elég kiszámíthatatlan a környezeted, aminek nem igazán fogsz örülni. Ha tanácsot kérnek tőled, akkor add meg nekik, de ne számíts arra, hogy követni fogják.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csak egyetlen szó: őszinteség. Nálad ez a legfontobb ezen a héten. Oszd meg nyugodtan a közeli környezeteddel mi bántott a múltban, és mitől félsz a jövőben. Megértő fülekre fogsz találni, mivel a többség melletted áll, és ösztönözni fognak abban, hogy erősebb legyél. Figyelj azért oda, mert vannak tanácsok, amiket félreérthetsz.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a nap valószínűleg próbára fogja tenni a rugalmasságodat, valamint a türelmedet, de ettől még nagyon élvezetes lesz. Ha valami nem úgy sül el, akkor hamar megoldást tudsz találni a problémára. Fontos, hogy mindenre legyen egy B terved, és ne ess semmi miatt pánikba. Engedd el magad, és sodródj az árral picit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ezen a napon fontos, hogy más embereket is be tudj engedni az aurádba. Legyél kíváncsi, beszélgess, ismerd meg mindenkinek a hátterét. Ha a közeli környezeteddel töltöd az estét, akkor kérdezz tőlük olyat, amit alapból nem szoktál. Sok érdekes téma ütheti fel a fejét, az újdonságok varázsa téged pedig a helyes útra tud terelni, és persze fel is fog dobni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Azzal segítesz ma magadon, ha segítesz másoknak. Nem csak a kapott hála teheti jobbá a kedvedet, hanem az egész arra is ösztönöz, hogy a jövőben nagyobb és jobb dolgokat tegyél a világért. Ne legyél elutasító, sem lusta, mert a környezetednél ezzel a hozzáállással eléggé ki tudod húzni a gyufát. Épp itt az ideje elgondolkoznod azon, hogy mit vársz ettől a héttől.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma nagyon benned van, hogy más utakat keress és új dolgokat fedezz fel. Lehet nem a legjobb ötlet, mert akkor nem csúszhat ki a lábad alól a talaj, ha a megszokott rutinodnál maradsz. Legyél nyugodt, különben semmi perc alatt káosz támad körülötted. Nagyon fontos, hogy megtaláld mindenkivel a közös hangot.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szívesen hagyod ma el a kényelmi zónádat, de hála égnek nem is nagyon muszáj. Lehet az lenne a legjobb, ha ma a baráti találkozókat kihagynád. Most inkább nyugalomra lenne szükséged, hogy fel tudj töltődni, és elgondolkozz azon, mit szeretnél a következő hetektől. Ha ma belehajszolnak valamibe, akkor holnap mindenképpen vonulj el, és pihenj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha jól tudsz ma kommunikálni, akkor az nagyon kifizetődő és hatékony lehet. Felütheti a fejét egy erős vita a közeli környezetedben, amit könnyedén el tudsz rendezni, ha semleges maradsz. Ha nem akkor bajok lesznek. Az embereket nagyon érdekli, amit mondasz, sőt, készek segíteni is az ötleteid megvalósításában később. Ne hagyd, hogy ez a nap kegyetlen rosszul záruljon. Ez bizony csak rajtad múlik

Halak (február 20. - március 20.)

A hirtelen választás nagy katasztrófát okozhat nálad. Ne dönts úgy semmiben, mielőtt alaposan át nem gondoltad a lehetőségeket. A körülötted lévő embereket most igazán fel tudod húzni, ha szűklátókörű maradsz. Ha úgy látod, hogy rossz irányba haladsz az életben, akkor állj meg egy picit, és kérj segítséget a közeli barátoktól. A családtól inkább ne, ők most teljesen más irányba vihetnek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás