promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 3: a Rákra rossz hatással lehet ez a hónap, de van megoldás, míg a Skorpió számára megérkezhet a szerelem, ha elég nyitott
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán kivételesen el tud merülni az elvontabb kérdésekben is, a Halaknak pedig végre a saját gondjaira kell koncentrálnia. A csillagjegyed ne számítson semmi jóra, ha lustálkodik a hétkezdésnél. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma fel kell szabadítanod a kreativitásodnak egy részét, mielőtt az egész a semmibe veszne. Fordulj az aktív pihenés felé, és alkoss valami újat a munka után. Gyakorlatilag itt bármi szóba jöhet, amivel ki tudod fejezni önmagadat. Kezdesz darabkákat elveszíteni magadból szép lassan, ami nem tesz jót a boldogságodnak. Tegyél ellene!

Bika (április 21. - május 20.)

Ez egy remek nap, hogy őszintén tudj kommunikálni mindenkivel. Remekül ki tudod fejezni mindenben az álláspontodat, és motiválni tudod az embereket. Talán épp itt az ideje, hogy egy családi problémának némi tervezéssel pontot tegyetek a végére, ha a hétvégén nem sikerült. Azzal még nagyobb hatást tudsz gyakorolni, ha a határozottságod mellett kedves maradsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad rejtegetned mások elől a valódi érzéseidet, még ha negatívak is. Olykor muszáj színészkedni, de semmiképpen ne vidd túlzásba. Most előtérbe kerülnek olyan emberek is az életedben , akik jobban meg akarnak ismerni. Ne építs falakat magad köré, mert ők azok, akik sok mindenre megoldást kínálhatnak neked érzelmileg.

Rák (június 22. - július 22.)

Új utakat szeretnél felfedezni, ami jótékony hatással lehet a hangulatodra. Így októberben picit magadba fordulsz, de egy kis változással friss energiák szabadulhatnak fel benned. Ne görcsölj, hanem engedd el magadat. A bolygók egy új szerelmet is jeleznek. Ha van párkapcsolatod, akkor ideje lenne azt is feldobni valamivel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni. Igyekezz minden pozitív szituációt kihasználni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kellemesen, felszabadultan érzed magad. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Közben az életben is jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész. Azért válogasd meg kinek segítesz, mert neked is vannak gondjaid, amiket meg kell oldanod a héten.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan dolgokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket, és azt is, hogy mit vársz a következő hetektől.

Bak (december 22. - január 20.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az emberek ma rád vetíthetik ki a saját problémáikat, szóval ne vegyél semmit se véresen komolyan, ha mondanak valamit. A többség csak féltékeny rád, vagy félnek, hogy kudarcot vallanak valamiben. Úgy tűnik mindenkinek vannak problémái jelenleg a környezetedben, de nem tudsz mindenkin segíteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Bármennyire is izgalmasnak, vagy éppen elkeserítőnek tűnik mások drámája, neked saját magadra, illetve a céljaidra kell koncentrálnod. Akkor se foglalkozz most mással, ha úgy érzed, hogy van megoldásod a problémájára. Sőt, ez még rosszul is elsülhet, mert ami neked bevált, nem biztos, hogy másnál is be fog. Maradj semleges most.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás