promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ellen végtelenített támadás folyik, megint két lábbal beleszállt egy celeb
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban Sztár zsűritagjára nem nagyon hat az online detox.​

Tóth Gabi kijelentette már nem is olyan régen, hogy kicsit hagyja a közösségi médiát és a kommentek olvasását: mondjuk az utóbbiban tényleg lehet valami igazság, mert a mostanában feltöltött képei alatt az Instagramon rendre ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége. Viszont a csalad.hu-n lévő blogját rendszeresen írja, jelenlegi bejegyzése például arról szólt, hogy Krausz Gábor olyan, mint Shrek: először és sokadjára is mufurcnak tűnik, de ha valakinek van türelme kivárni és az álarc mögé nézni, és ha valakit Krausz is beenged a saját kis mocsarába, akkor tűzön-vízen át harcolni fog érte.

Bár ez a Shrek-harcolási tulajdonság eddig nem nagyon mutatkozott meg, hiszen Gabinak, ahol csak lehet, beszólnak a celebek és nem-celebek is, de talán Krausznak oka van, amiért még nem szólalt meg ez ügyben. Mi nők egyébként meg tudjuk védeni magunkat és kiállunk az igazunkért, ezzel nincs is gond, de azért na, szeretjük, ha a férfi megmutatja a világnak egy adott ponton, hogy „ne cseszegesd a nőmet, mert itt vagyok én is."

A legutóbbi Tóth Gabiba beleállós nem más, mint Dancsó Péter, aki a Sztárban Sztár kapcsán mondta meg az ottani zsűrikisasszonynak a véleményét. A népszerű youtuber egyébként a legújabb videóban a Sztárban Sztár műsort vette nagyító alá, és így mindenkiről, de főleg Gabiról osztotta meg a nyers kritikáit. Kezdte azzal, hogy

„Ha esetleg csinálnának egy olyan műsort, hogy „Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabi nélkül", akkor annak garantáltan nagyobb nézettsége lenne. Az emberek már petíciókat írtak alá, hogy ne kelljen többet nézniük ezt a nőszemélyt a képernyőn."

Dancsó nem az a visszafogott úriember, aki nem mondja ki az őszinte véleményét, így várható volt, hogy ez csak a bemelegítés lesz, és beleállt talán az énekesnő legfájóbb és legérzékenyebb pontjába, a hitébe is. Ahogy a többi ember is, ő is azt hozta fel a kereszténységénél, hogy ha már ennyire hangoztatja valaki, mennyire istenhívő, akkor viselkedjen is úgy, és ne ítélkezzen másokról.

„Ha felebarátodban találsz egy hibát, azonnal posztolj róla"

– mondta ki nagy iróniák közepette, utalva arra, hogy azért a kétszínűségnek is van határa, hiszen Gabi is megmondta a véleményét Schobert Norbiról, amikor a „döngőléptű" monológjától volt hangos a sajtó és mindenki támadta. Ilyenkor hol marad a felebaráti szeretet?

Dancsó a maga fanyar humorával – ami miatt vagy utálják vagy szeretik, de köztes állapot nem igazán létezik a személyét illetően – a végén egy k.o.-val kiütötte a láthatatlan ringből Gabit:

„Végezetül imádkozzunk Tóth Gabi gonosz irigyeiért, hogy soha ne adják fel"

– fejezte be a videót.

Mondanám, hogy várom a Sztárban Sztár zsűrijének a reagálását, mert szépen és intelligensen le lehetne csapni, de van egy sanda gyanúm, hogy hiú ábrándokat kergetek, mert Gabi nem fog ezzel az egésszel törődni. Kár, nagyon kár...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás