promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – október 2: az Ikrek felé egy súlyos kihívás közeledik, míg a Mérleg belecsöppenhet egy viszályba így a hét utolsó napján
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak figyelnie kell, hogy ne fojtsa el a dühét, a Skorpiónak pedig egy nagy változással kell szembesülnie. Ne felejtsd el, hogy mindenre van megoldás, szóval ne ess pánikba, ha valamilyen gond  nyakadba szakad. Lássuk, hogy mit jósol számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Élvezned kell mások bizalmát a képességeidben, és nem szabad kételkedned magadban. Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, és a többi ember végre segít ezt megértetni veled. Van néhány dolog, ami csorbát ejthetett az egódon, de vissza fogsz tudni találni a helyes útra. Igyekezz sokat beszélgetni a barátaiddal még akkor is, ha nem tudtok személyesen találkozni.

Bika (április 21. - május 20.)

Előtörhet a kísérletező kedved, ami egyáltalán nem baj, de csak azokon a pontokon vesd be, ahol szabad kezet kapsz, és nem gond, ha hibázol. Új utakat találhatsz ezzel, hogy növelni tudd egy kicsit az önbizalmadat. A legfontosabb az lenne a hét utolsó napján, hogy megtaláld a belső békédet. Ha problémák sokasága áll még előtted, akkor azokat kezd el megoldani szép lassan.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy közeli személy az életedben olyan változásokon megy át, ami miatt teljesen megváltozhat az élete. Az jó dolog, ha támogatni szeretnéd őt, mert közben te is tarthatsz egy afféle önvizsgálatot magadon. Tapasztalatokat kell gyűjtened, és lelkileg erősebbé válnod, mert még lehet jövő héten le kell majd küzdened egy elég nehéz lelki kihívást.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem kell mindig türelmesnek lenned. Egyáltalán nem jó, ha teljesen elfojtod a dühödet, mert akkor nagyon felgyülemlik benned minden és feszült leszel. Olykor nyugodtan felemelheted a hangodat, persze csak a határokon belül. Próbáld meg pozitív emberekkel körülvenni magadat, akik fel tudják dobni a szürke hangulatodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan problémák üthetik fel a fejüket körülötted, amiket sajnos nem fogsz tudni egyedül megoldani. Érdemes lenne türelmesebbnek lenned, mert a kapkodás most semmi jóra nem fog vezetni. Később előkerülhet egy olyan barátod, aki egy csapásra meg tudja oldani ezeket a gondokat, de mindenképpen segíteni tud neked. Jobb, mintha egyedül nézel szembe velük. 

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán elemedben érzed magad. Világmegváltó terveket szövögethetsz, amiket szívesen osztasz meg másokkal. Lehet először csak tréfálkozásnak gondolod, pedig sok mindent hasznosíthatsz belőle, ha szortírozol picit. Nagy kedved van mostanában kimozdulni, de az is jó megoldás lehet, ha jövő héten szervezel egy vacsoraestét a barátaidnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy kisebb viszály alakulhat ki közted és valakivel a környezetedben. Ez lehet egy családtag, de akár egy barát is. Ne akarj rögtön magadnak igazat adni, se drasztikus eszközökhöz folyamodni, különben elfajulhat a dolog. Simítsd el az ügyet, és keményebb mondataid előtt számolj el legalább háromig, akkor még lehet le tudod magad állítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos változások várhatóak az életedben. A mostani munkáddal és projektjeiddel megalapozhatod a későbbi sikereidet. Ne aggódj, még akkor sem, ha nem vagy olyan pozícióban, mint kellene. Legyél mindenképpen szorgalmas és kitartó, bárhol is jársz most. Közben nem ártana figyelmesebbnek lenned ma, kicsit szétszórtan kezded a hét utolsó napját. Este már fellélegezhetsz és pihenhetsz!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudod elviselni a kötöttségeket, és ez most erősen elő fog jönni nálad. Szabad akarsz lenni, és új kalandokat szeretnél keresni. Azért vigyázz, hogy ezekkel az új kihívásokkal ne lépj át semmilyen határt. Nehezebben tudsz szót érteni a környezeteddel ilyenkor, és ha nem vigyázol, akár meg is sértheted őket. A határozottságod ne menjen át arroganciába.

Bak (december 22. - január 20.)

A külső megjelenésed nem mindig tükrözi a belsődet, de egy kis változás ebben lehet jót tudna tenni neked. Persze ha le akarnál adni néhány plusz kilót, annak nem most van itt az ideje. Most ne akarj elköteleződni semmiben, hanem legyél inkább laza. A kisebb problémákat is próbáld meg átbeszélni a barátaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ennek a napnak a pihenésről kell szólnia, tehát próbálj meg elkerülni minden olyan szituációt, ahol pazarolnád az energiáidat. Az is remekül fel tud dobni, ha interneten ráírsz azokra a barátiadra, akikkel már régóta nem beszéltél. Igazat megvallva akad köztük olyan, akiket eléggé elhanyagoltál mostanában.

Halak (február 20. - március 20.)

Az életedből mostanában eléggé hiányzik a fegyelem, és ezt bizony nem fogod tudni másra kenni. Kicsit összeszedettebbnek kell lenned. Ne engedj a rendezetlenségnek, mert már te sem érzed jól magadat benne. A barátaid és a családod jó hatással lehetnek rád.  Egyre hidegebb lesz, de próbálj meg a négy fal közül is kiszabadulni picit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás