promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márknak karmikus kapcsolata lett két év tiltás után
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy kibékülés a láthatáron?

Sosem értettem, hogy mi a jó a tiltás funkcióban a Facebookon, vagy a többi közösségi médián. Letiltjuk a másikat mérgünkben, aztán megnyugszunk pár nap múlva és nagy nehezen vissza is oldjuk. Értelme? Semmi.

Két évvel ezelőtt Lakatos Márk letiltotta Instagramon Kajdi Csabát, vagyis Cylát, aki szerint azért került letiltásra, mert a stylist egyik – szerinte – kétszínű képéhez odakommentelte, hogy „olyan jó barátok vagytok."

Az elmúlt években ott fújtak egymásra, ahol csak tudtak. A stylistnak az sem tetszett, hogy az intelligens Cyla miért játssza meg az agyát az Instagram Storyjaiban, amikor neki állandóan azt mondta, hogy nem érti, mit szeret a közösségi médiában és magában a médiában. Mostanában pedig pont Lakatos Márk az, aki szintén beleáll a celebekbe és elmondja a véleményét. Talán éppen ezért jött rá, hogy túl szigorú volt a régi barátjával, mert pont olyan lett, amit két évvel ezelőtt még ő érzett soknak? Van, amikor egy kapcsolat félbeszakad, hogy pár évvel később ugyanott tudjon folytatódni, ahol abbamaradt: van, amikor a két félnek külön-külön kell fejlődni ahhoz, hogy jobban tudjanak ott lenni egymásnak majd a későbbieknek. Itt is erről lenne szó? 

„Breaking news! Nem hiszed el, hogy mi történt: hosszú idő után visszaállítottam Kajdi Cylát az ismerőseim közé itt, az Instagramon. Úgy éreztem egy idő után, hogy felesleges itt egymást marni, meg eleve ugye, a b*zi maffia tartson össze! Nem veszi ki olyan jól magát, hogy mi itt állandóan egymásra fújunk,"

– mondta ki a saját Instagramján Lakatos Márk (amit a Blikk megint gyorsan újraközölt), és valóban, tényleg ott virít Kajdi Csaba neve a követők között.

„Erre mit látok ma? Hova rongyol be az Andrássy úton? Hát nem az én régi szalonomba?! Ez mekkora, hogy a Kajdi Cylának az Andrássy úton rendelkező összes ingatlan közül pont azt kellett megtalálnia, amiben én évekig a Lakatos Márk Szalont működtettem. Ebből is látszik, hogy a mi barátságunk egy karmikus kapcsolat. Úgy tűnik, nem tudjuk egymást kikerülni"

– folytatta az Instagramján a beszámolót a népszerű stylist, és mit is szoktak mondani? Barátokból lesznek a legnagyobb ellenségek és ellenségekből válnak a legjobb karmikus kapcsolatok. Na jó, az utóbbit csak én tettem hozzá.

Na, de erre az influencer megmondóember és modellügynök mit lép? Lesz még közös pezsgőzés a két médiaceleb között, vagy örökre búcsút mondanak egymásnak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás