Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

II. Erzsébet egyetlen lánya meghökkentő dolgot mondott Kamilla királynéval kapcsolatban

II. Erzsébet egyetlen lánya meghökkentő dolgot mondott Kamilla királynéval kapcsolatban

Élet

II. Erzsébet egyetlen lánya meghökkentő dolgot mondott Kamilla királynéval kapcsolatban

Élet

Varga Maja 12:12

Azért nem csak Meghan Markle a legnagyobb közellenség a királyi családban.

Míg mindenki Harry herceggel és a feleségével, Meghan Markle-lel van elfoglalva, addig már-már elfeledkezünk egy másik személyről is a királyi családban, aki úgyszintén nem a kedvencek közé tartozik. Eszünkbe jut még a neve? Elég, ha annyit írok, hogy Diana hercegné utódja és III. Károly brit király nagy szerelme? Igen, pontosan, Kamilla királynéről van szó.

Az ember azt hinné, hogy legalább a két „kirekesztett" – Megan és Kamilla – jóban van egymással, de mivel Harry hercegnek még mindig nem a szíve csücske a mostohaanyja, így eléggé várható, hogy Meghannak sem lesz az.

De most kivételesen nem Meghan gerjeszti a drámát, hanem Angela Levine legújabb könyve, ami II. Erzsébet egyetlen lányáról, Anna hercegnőről és Kamilla királynéről szól. Olyanokat is leír az írónő, hogy a két nő már a legeslegelején sem volt túl szimpatikus egymásnak, hiszen Kamilla Anna hűvös és tartózkodó viselkedésével nem nagyon tudott mit kezdeni, de állítólag ez tudatos volt a hercegnő részéről, mert a lehető legtávolabb akart maradni a legújabb királynétól.

„II. Erzsébet királynő lánya még azt is ki meri mondani, hogy Kamillából soha nem lesz igazi királynő”

– olvasható a könyvben, majd egy kis titok is napvilágot látott, mivel az írónő szerint talán a múlt is közrejátszik Anna ellenségeskedésében, hiszen mint lenni szokott, általában a (viszonzatlan) szerelem, illetve a tiltott szerelmi légyott áll minden második dolog hátterében.

Tudniillik, mind a két nő erős kapcsolatot ápolt Andrew Parker-Bowlesszal, Kamilla exférjével. Mivel 2013-ig elég szigorú szabály vonatkozott a királyi családra házasság tekintetében is, így Anna nem mehetett hozzá Andrew-hoz, mivel a férfi nem volt az anglikán egyház tagja, de a pletykák és mendemondák szerint azonban a viszonyuk emiatt nem szűnt meg. Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy a karma mindenkit utolér, vagyis azt kapjuk az élettől, amit mi adunk másoknak. Kamilla Diana-t cselezte ki Károllyal, Anna Andrew-val Kamillát, és a brit trón egy csapásra olyanná válik, mint a Barátok közt.

Közben pedig Anna hercegnő is a második házasságát éli, és két gyermek édesanyja. Ki képes követni még ezeket a kapcsolati szálakat, amiben látszólag senki sem azzal volt, akivel szeretett volna lenni? Hálisten ez a mai generációra nem igaz, hiszen Harry és William is kiharcolta magának, hogy igenis az legyen örök életre a társa, akit ő saját maga választ ki magának.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria