promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet egyetlen lánya meghökkentő dolgot mondott Kamilla királynéval kapcsolatban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért nem csak Meghan Markle a legnagyobb közellenség a királyi családban.

Míg mindenki Harry herceggel és a feleségével, Meghan Markle-lel van elfoglalva, addig már-már elfeledkezünk egy másik személyről is a királyi családban, aki úgyszintén nem a kedvencek közé tartozik. Eszünkbe jut még a neve? Elég, ha annyit írok, hogy Diana hercegné utódja és III. Károly brit király nagy szerelme? Igen, pontosan, Kamilla királynéről van szó.

Az ember azt hinné, hogy legalább a két „kirekesztett" – Megan és Kamilla – jóban van egymással, de mivel Harry hercegnek még mindig nem a szíve csücske a mostohaanyja, így eléggé várható, hogy Meghannak sem lesz az.

De most kivételesen nem Meghan gerjeszti a drámát, hanem Angela Levine legújabb könyve, ami II. Erzsébet egyetlen lányáról, Anna hercegnőről és Kamilla királynéről szól. Olyanokat is leír az írónő, hogy a két nő már a legeslegelején sem volt túl szimpatikus egymásnak, hiszen Kamilla Anna hűvös és tartózkodó viselkedésével nem nagyon tudott mit kezdeni, de állítólag ez tudatos volt a hercegnő részéről, mert a lehető legtávolabb akart maradni a legújabb királynétól.

„II. Erzsébet királynő lánya még azt is ki meri mondani, hogy Kamillából soha nem lesz igazi királynő”

– olvasható a könyvben, majd egy kis titok is napvilágot látott, mivel az írónő szerint talán a múlt is közrejátszik Anna ellenségeskedésében, hiszen mint lenni szokott, általában a (viszonzatlan) szerelem, illetve a tiltott szerelmi légyott áll minden második dolog hátterében.

Tudniillik, mind a két nő erős kapcsolatot ápolt Andrew Parker-Bowlesszal, Kamilla exférjével. Mivel 2013-ig elég szigorú szabály vonatkozott a királyi családra házasság tekintetében is, így Anna nem mehetett hozzá Andrew-hoz, mivel a férfi nem volt az anglikán egyház tagja, de a pletykák és mendemondák szerint azonban a viszonyuk emiatt nem szűnt meg. Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy a karma mindenkit utolér, vagyis azt kapjuk az élettől, amit mi adunk másoknak. Kamilla Diana-t cselezte ki Károllyal, Anna Andrew-val Kamillát, és a brit trón egy csapásra olyanná válik, mint a Barátok közt.

Közben pedig Anna hercegnő is a második házasságát éli, és két gyermek édesanyja. Ki képes követni még ezeket a kapcsolati szálakat, amiben látszólag senki sem azzal volt, akivel szeretett volna lenni? Hálisten ez a mai generációra nem igaz, hiszen Harry és William is kiharcolta magának, hogy igenis az legyen örök életre a társa, akit ő saját maga választ ki magának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás