promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 29: az Ikreknek kockáztatnia kell, mert szerencsét sugároznak felé a bolygók, míg a Bak olyat tehet, amit később megbán
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika belefuthat olyan gondokba, amiket egyedül nem tud megoldani, a Halak pedig féltékenyebb lehet a kelleténél, ami a párkapcsolatára lesz rossz hatással. Ez a nap sok csillagjegy számára sorsfordító lehet. Mutatjuk, hogy mit jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Néhányszor már belefutottál abba, hogy kapkodásod miatt elkezdett minden elromlani. Gondolj végig mindent, és ne engedd, hogy elkövesd ugyanazokat a hibákat, mint a múltban. Hamar fel kell ismerned ezeket a rossz utakat, és messziről elkerülni őket. Remek lépés lehet, ha mindenkivel őszinte vagy, főleg a hozzád közelállókkal, mivel rengeteget tudnak neked segíteni.

Bika (április 21. - május 20.)

Jó csapatjátékosnak tartod magad? Akkor bizonyítsd be! Lesznek olyan gondok, amiken jelenleg egyedül nem tudsz túllendülni. Vedd elő a kommunikatív és dinamikus énedet, ami az esetek többségében ki tud húzni a bajból. Otthon a párod vagy a családod felesleges vitákba sodorhat. Fegyverezd le őket minél előbb, nehogy ez leszívja a maradék energiád.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Igazán fel tudsz pörögni erre a napra, ami nagyon jó. Most így a hét közepén szerencsét is sugároznak feléd a bolygók, szóval próbálj meg kockáztatni. Persze ebben is meg kell tudnod húzni a határt, szóval ne vidd túlzásba. Érdemes kiskapukat keresned, ha valami gondot kell megoldanod, mert így rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Azt fogod észrevenni, hogy egy barátod, vagy valaki a családodból kezd elhúzódni tőled. Bár te nehezen veszed észre, de tisztáznod kellene vele, hogy mi bántja, mielőtt késő lesz. Közben kicsit kiengedtél az utóbbi napokban, tehát nem ártana elkezdeni rendszerezni a dolgaidat. Biztosan vannak ügyek, amik nem tűrnek halasztást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sokkal megértőbbnek kell lenned másokkal, de magaddal szemben is. A következő napokban tisztázhatod azokat a kérdéseket, amik sok elégedetlenséget okoztak neked az évek során. Néhány félreértés, vagy sértés rossz irányba terelhette a megítélésedet, szóval ideje lenne ezt helyrehozni. Meg tudod találni a helyes utat, csak maradj megfontolt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed most minden kicsit lassabban megy. Ne ess pánikba: picit motiválnod kell magadat, hogy vissza tudj térni a pörgéshez. Egy fokkal figyelmetlenebb vagy a kelleténél, szóval koncentrálj! Te vagy a nagy ötletek embere, szóval találd fel magadat mindenben, és legyél kreatív. Néhány feladatot tényleg csak ki kell ráznod a kisujjadból.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nehezebben tudsz feltöltődni, szóval okosan oszd be az energiáidat. Ha kicsit önző voltál, akkor jó lenne egy kicsit másokra is szánnod az idődből. Sokan azt szeretnék, hogy jobban vegyél részt az életükben. Ha egy idő után mindenkitől elvágod magad, akkor ne várd el, hogy segítsenek neked, ha nehéz helyzetbe kerülsz. Magányosan nem fogsz tudni mindent megoldani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A csillagok kellő lendületet tudnak adni neked. Míg mások kezdenek lelassulni, te már alig várod, hogy valami kihívás kerüljön eléd. Hidd el, az tud most igazán boldoggá tenni, ha megoldhatsz valami nehéz problémát. Azonban figyelj oda, mert ha nem vagy elég óvatos, könnyen kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudod magad mögött hagyni az apró hibáidat, pedig ideje lenne. Lehet nem ártana most is egy kis rögtönzött szünetet tartanod, még akkor is, ha csak pár órára szól. Ez is csodákat tud tenni, és fel tudja pezsdíteni a hangulatodat. Ha sokat kell dolgoznod, akkor utána igyekezz haza, és próbáld meg kikapcsolni az agyadat.

Bak (december 22. - január 20.)

Eléggé érzékeny hangulatban vagy, és mélyről törhetnek elő az érzéseid. Próbáld meg elkerülni, hogy olyat tegyél, vagy mondj, amit később megbánhatsz. A jövőben eléd fog kerülni egy elég kecsegtető lehetőség. Ez egy kiugrási pont, szóval próbáld meg nem elbaltázni. Lehetsz picit lazább, de ettől még igyekezz mindenre felkészülni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szokatlanul érzékeny vagy ma a kritikákra. Nem szabad mindent a lelkedre venned, amit mondanak neked. Még az is előfordulhat, hogy jó szándék van ezekben a megjegyzésekben, csak túlságosan magadra veszed, és csak a rossz oldalát látod. Hamarosan jó híreket fogsz kapni, amik felvillanyozhatják a hetedet.

Halak (február 20. - március 20.)

Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult. Ha jól tudtál haladni a héten, akkor nagyon kevés dolgod marad a hétvégéig. Igyekezz minél többet pihenni, ha teheted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás