promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: viszont szeret a kiszemelted? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Veszteség: Nagy veszteség érhet a nap folyamán, ami lehet anyagi jellegű, de az is elképzelhető, hogy elveszíted valakinek a barátságát. Jelenthet egy rögeszmét is, amitől ideje lenne megszabadulni, még akkor is, ha fájdalmas az elengedés. Párkapcsolati kérdésnél csalódást jelez a lap, ami nagy szomorúsággal jár, de hosszú távon mégis jól jársz, hogy így alakulnak a dolgok.

2. kártya jelentése:

Szerelem: Mély szerelmet érzel valaki iránt, és úgy tűnik, viszonozzák az érzéseidet, kötődnek hozzád. Vállald a kapcsolatot, akkor is, ha a környezeted próbál lebeszélni róla, vagy ha látszólag túl sok áldozattal járna az új szerelem. Elképzelhető, hogy egy nem működő kapcsolatból kell kilépni ahhoz, hogy helyet adj a boldogságnak. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy ne kényelmesedjetek el, és tegyetek minden nap azért, hogy megmaradjon a mostani szenvedély. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, olyan munkát találtál, ahol megbecsülnek. Pénzügyekben erőteljes, pozitív változásokra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Örvendezés: Örömteli időszak elé nézel. Végre valóra válik, amit szeretnél, megtörténik, amire annyira vágytál. Figyelj az apró örömökre is, mert nagyon sokat számítanak abban, ahogyan telik egy napod, és hogyan érzed magad a nap végén. Hagyj időt a szórakozásra, a pihenésre is, akármilyen sűrű is az időbeosztásod. Párkapcsolati kérdésnél új ismeretségre utal a lap, meglévő kapcsolatnál pedig harmóniát, kiegyensúlyozott együttélést mutat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás