promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 24: az Ikreknek a viharos érzelmeit, a Skorpiónak pedig a pénzügyeit kell rendbe tennie a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szüzet a káosz nagyon hamar ki tudja hozni a béketűréséből, a Nyilasnak pedig valahogy le kell vezetnie valahogy a rengeteg felgyülemlett stresszt. Vajon rossz, vagy jó dolgok fognak történni veled a mostani hétvégén? Lássuk, hogy jelez előre a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Elég érzékeny lehetsz a következő napokban. Oda kell figyelned, hogy ne vegyél mindent magadra. Lehet néhány barátod szavát személyes támadásnak fogod venni, de csak segíteni szeretnének, hogy könnyebben boldogulj. Sok mindent tisztábban fogsz látni, és a hétvége alkalmas lesz arra, hogy nagyobb döntéseket hoz meg.

Bika (április 21. - május 20.)

Az objektivitásodra és a tiszta fejedre kell ma leginkább támaszkodnod. Jobban át tudsz látni mindent, mint a környezeted, szóval ne engedd, hogy rossz tanácsokkal befolyásoljanak. Később nem ártana lassítanod, és jobban odafigyelned az egészségedre. Kezd el nyomon követni, hogy mit eszel, és milyen testmozgást végzel, vagy éppen hanyagolsz el.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szükség lenne néhány változtatásra az életedben. Ezek nem olyanok, hogy fenekestül fel kellene forgatnod mindent miattuk. Haladj lassan, és a végén meg fogod látni, hogy mennyire jól érzed majd magad. Az új szabályok meg tudják könnyíteni az életedet, csak ezt még nem látod át teljesen. Az érzelmeidre figyelj, mert akadályozhatnak.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég jól tudtad kezelni a nehéz problémákat és a feszült munkarendet. Ne félj, mert hamarosan fellélegezhetsz majd. Hamarosan leülhetsz nyugodtan, és elkezdhetsz gondolkodni a jövőn. Rengeteg jó terved van, amit meg kell valósítanod. Ne csak álmodozással teljen a hétvége, hanem tegyél le valamit az asztalra, ami felvidíthat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Izgalmas gondolatok cikáznak a fejedben, amiket semmiképpen ne dobj félre. Igyekezz meggyorsítani az otthoni dolgokat, és mindenre hamar megoldást találni. Jó problémamegoldó képességed, amit mindenképpen ki kell használnod. Olyan döntéseket kell majd hoznod hamarosan, amik meghatározhatják a hétvége hangulatát, szóval figyelj oda.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Mindent meg kell tenned, hogy megold a körülötted lévő problémákat. Lehet ehhez több ember segítségére is szükséged lesz, szóval ne utasíts el senkit. A káosz ki tud hozni a béketűrésedből, szóval ne engedj neki. Ha van párod, akkor rengeteget segíthet neked lelkileg, de egy jó baráti beszélgetés is erősebbé tehet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy régi személy fog feltűnni az életedben, és a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik. Hogy milyenhez, azt jelenleg még a bolygók sem tudják megmondani, de pozitív dologra kell gondolnod. Jövő hétre nem ártana átgondolnod mivel akarsz végezni. Egy jól megkomponált forgatókönyv sok stresszt levehet a válladról.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jól át kell gondolnod a pénzügyeidet. Ezzel nálad nem szokott probléma lenni, de a következő időszakban jóval körültekintőbbnek kell lenned. Továbbra is él a dolog, hogy ha feszült vagy emiatt, akkor inkább magadon spórolj, mint másokon. A kulcsfontosságú döntéseidet ez most eléggé bonyolíthatja.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne félj gyakrabban használni az érzelmi kommunikációdat. Sokszor nem akarsz sebezhetőnek tűnni a környezeted előtt, pedig olykor meg kellene mutatnod ezt az arcodat is. Ezen a napon azzal kellene foglalkoznod, ami a leginkább kikapcsol. Sok stressz felgyülemlett benned, amit nagyon nehezen tudsz levezetni.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen szót tudsz ma érteni bárkivel, de csak akkor, ha nem akarod lenyomni mások torkán az akaratodat. Sajnos a sikerszériád itt kimerül, mert nem igazán tudod meglátni az aktuális problémákat. Valahogy úgy kell ezt elképzelni, hogy nem látod a fától az erdőt. Nem ártana másokat is bevonnod a megoldásba, ha úgy érzed nehezen boldogulsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma mindenkiben képes vagy meglátni a jóságot. Az a legjobb, ha lazább leszel, és kicsit ösztönösen cselekszel. A jó hangulatodat másra is át tudod ragasztani. Még azt is próbáld meg elengedni, ha valaki fel akar bosszantani. Legyints rá egyet, aztán hadd főjön a saját levében. Ne félj semmi újba belevágni.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok mindennel akarsz haladni, de semmiképpen nem szabad kapkodnod. Olykor a dolgoknak lassan kell csordogálniuk, és neked is erre kell átállítanod az agyadat. A kulcs: lassan, de biztosan. Néhány dolgot sajnos egyre jobban elhanyagolsz, ami fontos a számodra. Próbálj meg időt keríteni ezekre, főleg akkor, ha fel tudnak dobni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás