promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – szeptember 23: az Ikreknek fel kell ébrednie, hogy az élet nem kívánságműsor, a Vízöntő pedig szembesülhet néhány érdekes titokkal.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán elindulhat a változás útján, és a bolygók is segíteni fogják ebben, míg a Skorpiónak nem árt kicsit taktikáznia a hétvége előtt, hogy minden rendben menjen. Sok csillagjegy jobban jár, ha inkább a rutinjára támaszkodik most. Lássuk, hogy mit jelez számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben indul a reggeled, de meg tudod teremteni a harmóniát. Készítsd el a kedvenc reggelidet, és gondold végig, hogy mik azok a feladatok, akikre mindenképpen pontot akarsz tenni ma. A bolygók szerint egyáltalán nem fog most ellenségeskedés körülvenni, sőt, még azok is háttérbe vonulnak, akik alapból hátráltatni szoktak. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet sok gond nyomja a válladat, de hála égnek nehéz elvenni a kedvedet bármitől is. A kommunikációd is remek, és így meg tudod találni az emberekkel a közös hangot. Ez jól fog jönni néhány szituációban. Tervezz picit előre, ha van szabadidőd, mert jól átgondoltan minden problémát hamar meg tudsz oldani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Már a nap elején picit szétszórt lehetsz. Nehéz rávenni olyan dolgokra, amikhez abszolút nincs kedved, de hát te is jól tudod, hogy az élet nem kívánságműsor. Szedd össze magad, és oldd meg a problémákat minél hamarabb, mielőtt nagyobb galibát okoznak. A munka után keress valami kellemes kikapcsolódást, ami ki tud szakítani a hétköznapokból.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehetetlen, hogy mindenki a te véleményed előtt hajtson fejet, szóval nem ártana kompromisszumokat kötnöd. Ezt már elkezdhetnéd a hétvége előtt, mert ha házsártos leszel, akkor el fogsz veszíteni néhány támogatót a környezetedben. Igyekezz nyugalmat teremteni, mert neked is az az érdeked, hogy mindenhol béke legyen, ne pedig konfliktus.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók arra ösztönözhetnek, hogy elindulj a változás útján, ami már a levegőben van. Ha elégedetlennek érzed az életed bármilyen részét, akkor megkapod majd a tökéletes alkalmat egy új kezdet elindítására. Engedd el a múltat, és indítsd útjára az izgalmas jövőt. Apró átalakulásokkal indíts, amikkel nem kell megvárnod a következő hónapot.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha van párkapcsolatod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok a szunnyadozó probléma, ami elharapódzhat, szóval inkább előzd meg a bajt. Meg kell szüntetned minden feszültséget magad körül, mert a frusztráltság nagyon rossz irányba vihet el. A hangulatingadozásid igazi bombaként robbanhatnak a környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szereted az aktív pihenést, de most nem ártana kicsit megállnod, és kitisztítani a fejedet a munka után. Számba kellene venned, hogy hol tartasz most, és hova szeretnél eljutni. Néhány dolog bonyolódott körülötted az utóbbi időben, amikkel foglalkoznod kell. Keress magadnak a csendesebb utat, és hagyj időt, hogy ki tudj bontakozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Minden szituációban hűnek kell maradnod önmagadhoz. Sok kihívás jöhet, amiben nem árt taktikáznod, de csak akkor győzhetsz, ha az igazi arcodat mutatod. Gyűlnek benned a pozitív energiák, amik igazán vonzóak lesznek a legtöbb ember számára. A szövetségesek gyűjtése bizony jó stratégia.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szoktad hagyni, hogy külsőleg befolyásoljon valaki. Ez már olyan mély dolog nálad, hogy a legkisebb tanácsot is képes vagy fenntartásokkal kezelni. Próbáld meg külön venni a kettőt, mert más, ha manipulálni akarnak, és az is, ha csak útmutatást kapsz egy barátodtól. Hallgass a tanácsokra, mert ezek tudnak előre vinni ebben az időszakban.

Bak (december 22. - január 20.)

Komoly nyomást érezhetsz magadon néhány határidő miatt, de egyáltalán nem szabad kapkodnod. A sietség miatt csak újabb gödörbe kerülhetsz, amiből nehéz lesz kimásznod. Közben igyekezz az igazi arcodat mutatni mindenki felé, mert ez dobhat fel igazán. Mutasd meg az embereknek, hogy vannak elveid, és nem félsz kiállni mellettük.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fel fogja ütni a fejét néhány titok a környezetedben. Előbb járj utána, hogy téged is érintenek-e ezek, és csak akkor merülj el a megfejtésükben. A kíváncsi természeted mindenben elkezd megmutatkozni, de azért figyelj oda, hogy ne menj vele mások idegeire. Sok érdekes dologban el tudsz mélyülni, amikkel rengeteget fejlődhetsz emberileg is.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma nem igazán fogod tűrni az igazságtalanságot és az ostoba embereket. Nem szabad semmilyen felesleges vitába belemenned, akármennyire is csábító. Alkalmazd az okos enged, szamár szenved taktikát, és minden rendben lesz. A körülötted lévő emberek hamarosan fel fognak ébredni, de nem neked kell felnyitnod a szemüket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás