promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel: ítéletidő csapott le Budapestre! Katasztrófafilmekbe illő videók készültek a magyar fővárosban tomboló viharról
Borítókép:  Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ijesztő felvételek a Budapesten tomboló, szörnyű viharról.

Csütörtök délután valóságos ítéletidő csapott le Magyarország fővárosára. Budapestet egy hatalmas felhőzuhatag borította be, ami kiadós esőt, villámlást és mennydörgést hozott magával. A szörnyű virharról folyamatosan érkeznek az amatőr videófelvételek, és bizony a magyar főváros egyes kerületeiben elég rémisztő, hogy milyen erővel tombolt a vihar.

Brutálisan erős széllökésekkel és jéggel szakadt az eső Budapest 14. kerületében. A videó készítője azt mondta, hogy ilyen "durva vihart még nem látott". A felvétel alatt egy szintén zuglói nő azt írta, hogy nagyon ijesztő volt a vihar.

Egy szintén budapesti lakos készítette az alábbi felvételt, ahogy a víz ömlik lefelé a hegyről, elárasztva az utakat. A hömpölygő víz villámárvizet okozott az utcában, ahol a hölgy videózott, de hasonló felvétel készült a 9. kerületben is.

Katasztrófafilmekbe illő videót rakott fel a közösségi médiába egy férfi is, aki a Deák Ferenc téren készített felvételt. Itt is jól látszik, hogy az orkán erejű szél milyen jelenséget produkál a főváros központjában.

Kőbányán is ijesztő volt a helyzet. A vihar ott is alaposan próbára tette a fák gyökereit, az alábbi videón jól látszik, hogy a szél mekkora erővel tépázta a zöldterületet.

A 8. kerületben megtermett szőlő-dió nagyságú jég esett. Az alábbi videó készítője azt írja, hogy a Vajda Péter utcában bokáig állt a víz. A férfi elmondása szerint ilyen durva vihart még nem látott, pedig 2 évvel ezelőtt már tapasztalt hasonlót Videgrádon.

Videók: ViharVonal Facebook

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás