promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 31: A Szűz és a Vízöntő számára is elég rosszul alakulhat az augusztus utolsó napja, de lesz még csillagjegy, aki most jóval pechesebb a kelleténél
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika végre rendbe tudja tenni a magánéleti problémáit, és az Oroszlán felé is sugározzák a szerencsét a bolygók, a Halak azonban pont ennek az ellenkezőjét kapja. Érdemes inkább lassan, de biztosan haladnia néhány csillagjegynek, nehogy kudarc legyen a vége. Lássuk, hogy mit súg a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Még mindig benned van, hogy új utakat keresgélj, de lehet ez nem a megfelelőbb alkalom. Maradj a állandó dolgoknál, mert jelenleg a biztonsági játék tudja teljesen megadni a nyugalmadat. Ettől még a kreativitásodat ne szorítsd háttérbe, de ne akard velük megváltani a világot. Ideje lenne kikapcsolnod az agyadat – az estét fordítsd egy kis szórakozásra.

Bika (április 21. - május 20.)

A karriered jó irányba halad, szóval el kellene kezdened foglalkoznod azzal, hogy rendbe tedd a magánéleti problémáidat. Akadhat köztük könnyen helyrehozhatóak, de nagyon bonyolultak is. Inkább az előbbivel kezd, hogy meglegyen a sikerélményed, valamint a lendületed. Egy új ismeretség új ajtókat nyithat ki számodra, szóval ne zárkózz el semmitől.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán érzed jól magadat, ha nem tudod kielégíteni az intellektualitásodat. Igyekezz olyan emberekkel körülvenni magadat, akik erre vevők. Le tudsz engedni, ha nincsen pezsgés körülötted, de itt is meg kell találnod a kompromisszumokat. A munkádban is akkor érzed jól magadat, ha kihívásokat teljesíthetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Kellemes változás van a levegőben, de a bolygók azért figyelmeztetnek, hogy kerüld a szócsatákat. Hiába van igazad, most úgy alakulhatnak a dolgok, hogy nem fogsz belőlük győztesen kijönni. Ha valakinek más a vélemény, inkább hagyd rá, és foglalkozz a saját életeddel. Zárd ki azokat a dolgokat, amik hátráltatnak

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók sugározzák feléd a szerencsét, amit érdemes kihasználnod. Most valóban a kezedbe tudod venni az irányítást. Az is eldőlhet, hogy milyen új irányt vesz az életed. Nincsen igazán ínyedre, ha egy helyben toporogsz. Azon sem árt elgondolkozni, hogy ki az az ember, aki visszahúz. Olyan személyekkel kell jelenleg körülvenned magad, akik tudnak inspirálni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha fontos terveket tudtál összerakni a napokban, akkor azokba nem árt a héten belevágnod. Most van benned elég erő és kitartás, hogy be tudd indítani a dolgokat. Ha sikerül, akkor úgy minden gördülékenyen megy magától. Ha nem, akkor összeomolhat a kártyavár. Legyél óvatosabb, mint eddig, mert néhány rosszindulatú ember arra vár, hogy kicsússzon a lábad alól a talaj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit érzékenyebben reagálsz a dolgokra, ami a heted közepét is befolyásolhatja. A munkahelyeden is úgy érezheted, hogy túl vagy terhelve. Próbálj meg változtatni a megszokott felálláson, és ha lehet, kicsit kreatívabban megoldani a feladatokat. A játékossággal sok stressztől meg tudod magadat szabadítani.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nemet kell mondanod azokra a dolgokra, amiket nem szívesen csinálsz. Most előfordulhat valaki a környezetedben, aki állandóan rád akarja erőltetni az akaratát. Ha pont a párod az, akkor még inkább le kell vele ülnöd beszélgetni. Szedd össze magad, és állj ki mindenben a saját véleményed mellett. Ha nem így teszel, szép lassan bele fogsz törődni minden rosszba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyitott vagy az új ismeretekre, ami teljesen felszabadíthat. Ha új dolgokat szeretnél tanulni, akkor igyekezz olyat választani, ami a munkádban is hasznos lehet. Szívesen szereznél friss kapcsolatokat, de ezt inkább most csak interneten teheted meg a kevés idő miatt. Ott viszont kereshetsz olyan csoportokat, ahol felszabadultan beszélgethetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Hullámzó a kedélyállapotod, szóval nem árt kétszer is meggondolnod mit mondasz. A hanyagul odadobott sértések eléggé visszaüthetnek, aztán magyarázkodhatsz, hogy te nem úgy gondoltad. Ezt leszámítva elemedben érzed magadat egész nap, de az energiáid végesek, okosabb lenne jobban beosztanod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Fontos, hogy minden helyzetben próbáld megőrizni a hidegvéredet, és a lelki nyugalmadat. Remélhetőleg nem az a célod, hogy valami botrányos cselekedettel felhívd magadra a figyelmet. Kétszer is fontold meg mit mondasz ki, de azt is, miképp cselekszel. Ez nem csak a kényes helyzetekre vonatkozik, hanem mindenre.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán alszol jól mostanában. Ha már nagyon régen tart az álmatlanság, és a rossz alvás, akkor nem ártana szakértő segítségét kérned. Egyre rosszabbul teljesíthetsz ha fáradt vagy, és be fog indulni a lejtmenet. Ezt mindenképpen időben meg kell akadályoznod, mert utána nagyon nehéz lesz visszakapaszkodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás