promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle már megint butaságokat fecsegett, Harry hercegnél alighanem kezd betelni a pohár
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az amerikai hercegné egyszerre rúgott bele a királyi családba és egész Nagy-Britanniába.

Meghan Markle úgy számít a brit királyi család fekete bárányának, hogy nem is a ködös Albionban él, hanem rég visszaköltözött az Egyesült Államokba. Természetesen a férjével, Harry herceggel együtt, aki állítólag egyre rosszabbul viseli felesége alkalmankénti otromba kijelentéseit.

A 41 éves egykori színésznő legutóbb a The Cut című magazinnak nyilatkozott, és közben nem felejtett el belerúgni a királyi famíliába, sőt egész Nagy-Britanniába. Például azzal, hogy a szigetországban szerinte nem létezik privát szféra, és nem tudná úgy Archie fiát ledobni a sulinál, hogy ne tolongjon ott legalább 40 fotós.

Erre persze a brit sajtó is berágott, és felhívta az amerikai hercegné figyelmét arra, hogy Vilmos és Katalin három gyermeke is nyugodtan élhetik az életüket, nem zaklatják őket, természetesen a nyilvános megjelenéseken kívül, hiszen azokon kötelező a fotózás, mert az olvasók is kíváncsiak.

Amikor pedig az interjúban az apjáról kérdezték Meghant, az exszínésznő inkább Harry és Károly herceg kétségkívül szerencsétlenül alakuló kapcsolatát kezdte el boncolgatni, megfeledkezve arról, hogy a brit királyi udvarban nem szokás kiteregetni a családi szennyest.

„Harry azt mondta nekem, hogy valahol elvesztette az apját a nagy kavarodásban. Nem kellene úgy járniuk, mint nekem, de ez az ő döntése”

– pletykálkodott a hercegné. Amikor pedig a férje amerikai magányáról kérdezték, Meghan egyszerűen azzal hessentette el a dolgot, hogy mindketten új közösséget, társaságot építenek maguk körül, és igazából neki sincsenek a közelben a barátai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás