promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – augusztus 29: a Skorpióra lehet szakítás vár, míg a Mérlegnek lelkileg kell menedéket találnia

Napi horoszkóp – augusztus 29: a Skorpióra lehet szakítás vár, míg a Mérlegnek lelkileg kell menedéket találnia

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek hangulata eléggé ingadozhat és az Oroszlánt is rossz döntések felé sodorhatja a bizonytalanság. Kitartónak és érzelmileg stabilnak kell lenned a hét elején, csak így sikerülhet jól zárnod a napot. Lássuk, hogy mit súg számodra a mostani horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon lendületes vagy, és minden energiáddal a munkádra tudsz koncentrálni. Oda kell figyelned, mert a gyors tempód hibákat eredményezhet. A lendületnek igyekezz a jó oldalát kihasználni, és ne magad alatt vágni a fát. A kommunikációd nagyon topon van, és kiváló a meggyőző képességed. Ezzel elég jól a saját malmodra tudod hajtani a vizet.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad, hogy a makacs éned kerüljön előtérbe. Ezzel nem csak mások, de a saját életedet is megnehezítheted. Ezt szorítsd háttérbe és akkor remekül fognak alakulni a dolgaid. Most fontos lenne, hogy ne csak a saját problémáiddal törődj, hanem másokat is meghallgass. Ezzel még te is értékes tanácsokat kaphatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé ingadozhat a hangulatod a hét elején, de muszáj, hogy továbbra is őszinte legyél mindenkivel. Szomorúnak, és letörtnek érezheted magad. Ezt csak fokozhatja, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerülsz. Próbálj meg kiszabadulni, és olyan barátokkal körül venni magadat, akik fel tudnak villanyozni. Az is fel tud dobni, ha új emberekkel ismerkedsz meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Az lenne a legjobb, ha ma elkerülnéd a külvilág híreit. Olykor jobb, ha picit bezárkózik az ember, elvonul, és neked pont erre lenne szükséged. Ha van rá lehetőséged, akkor még az okostelefont is kapcsold ki a munka után. Menj ki a természetbe, kirándulj, de a legfontosabb, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból. Amúgy is félrevezető információk vehetnek körül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki most több benned a bizalmatlanság a kelleténél. Vigyáznod kell, hogy ez nehogy rossz döntések felé sodorjon. Ettől függetlenül nem baj, ha nem fecseged ki a terveidet, főleg, ha valami komolyabb dologra készülsz. Összeszedettebbnek kell lenned, kicsit szétszórt vagy mostanában. Minél hamarabb vissza kell találnod önmagadhoz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Továbbra is arra figyelmeztetnek a bolygók, hogy jobb lenne spórolnod. Eléggé elszaporodhatnak a pénzügyi terheid a közeljövőben, amikre fel kell készülnöd. Semmiben sem szabad fejjel menned a falnak. Legyél megfontolt és kimért, az most valóban sokat segíthet. Igyekezz hamar befejezni a feladataidat, mert elcsúszhatsz velük.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha sok a teendőd, akkor lehet, hogy a hétvégét is munkával töltötted, de van kellő energiád, hogy túljuss minden akadályon. Azért nem árt figyelned a tested szükségleteire is. Muszáj olyan dolgokkal foglalkoznod, amik lelkileg feltöltenek. Ha túl vagy a nehezén, fordíts időt magadra. Egy jó film, sorozat, könyv is ki tud kapcsolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé labilis lehetsz mostanában, főleg ha a párkapcsolatodról van szó. Két lehetőség van: vagy megerősödik a kötelék köztetek, vagy ellenkezőleg, és teljesen bizonytalanná válik minden. A bolygók ráadásul azt jelzik számodra, hogy egy új személy kerül be az életedbe. Ha szingli vagy, akkor ebből új szerelem lehet, de a másik esetben csak megkavarja a fejedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feltörőben vannak az energiáid. Az is sokat segíthet, hogy egy régóta húzódó ügyre végre pontot tehetsz. Ha sikerülne befejezned, akkor fellélegezhetnél, és visszakapnád a szabadidődet is. A kapcsolataidban próbálj a jó dolgokra koncentrálni, akár a párodról, akár a barátaidról van szó. Ne keresd mindenkiben a hibát.

Bak (december 22. - január 20.)

A kapcsolatod elég vékony jégen táncolhat, ha nem fektetsz bele elég energiát. Ha elhidegülésről van szó, akkor tudod jól, hogy nem csak a másikat okolhatod érte. Ezt mindenképpen helyre kell hoznod. A munkáddal kapcsolatban közben meg kell őrizned a hidegvéredet, és akadnak olyan szituációk, ahol ki is kell várnod. A kapkodással elsüllyesztheted magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néhány váratlan akadály kerülhet eléd, de nem szabad ezek miatt pánikba esned. Próbáld meg felismerni az esetleges veszélyeket, és igyekezz időben reagálni rájuk. Remélhetőleg nem áll előtted ügyintézés, mert az nagyon felőrölheti a maradék türelmedet. Este még akkor is igyekezz pihenni, ha maradt még munkád.

Halak (február 20. - március 20.)

Minden az apró változásokkal kezdődik. Ne akard már az elején gyökeresen megváltoztatni az életedet, mert az úgy sem fog menni. A kis sikerélmények tudnak most előrevinni. Ne hagyd, hogy letörjön, ha valami nem sikerül rögtön. Több tapasztalatot kell szerezned az élet más területein is. Vigyázz, mert most csak a közeli barátaidban szabad megbíznod.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás