promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki smink nélkül Meghan Markle, csúnyán lebukott Harry herceg felesége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Le fogsz döbbenni Meghan Markle smink nélküli fotóitól.

Mint arról nemrég a Promotions is beszámolt, Harry herceg felesége, Meghan Markle egy új vállalkozásba fogott bele. A sussexi hercegné ugyanis elkezdte a műsorgyártást a saját podcast-csatornáján, amivel az a célja, hogy lerombolja a nőket övező sztereotípiákat. Meghan azt tervezi, hogy a műsorba tudósokat és hírességeket fog meghívni, hogy aztán kendőzetlenül beszélgessenek ezeknek a sztereotípiáknak a kulturális vonatkozásairól, azok eredetéről, továbbá tévhitekről és igazságokról.

Akik követik a 41 éves hercegné életét, jól tudják, hogy mindenhol gyönyörűen kisminkelve, szemkápráztató szettekben jelenik meg. Ritkán fordul elő, hogy Meghan megmutatja az igazi arcát, vagyis hogy hogyan is néz ki smink nélkül. Persze akik követik és szeretik őt, nem gondolnák azt, hogy bármit is változtatna Meghan szépségén az, ha nem rak fel magára sminket, mégis mindig kíváncsiak arra, hogy miként is festhet a káprázatos külsővel megáldott Markle, ha úgymond a „valódi" arcát mutatja.

Nemrég napvilágra került egy videó, ami Meghan és Harry otthonában készült: ezen a felvételen a hercegné egyáltalán nincs kisminkelve, teljesen natúron, hétköznapi módon ült a kamera elé. Ebből a videóból fotózott ki valaki néhány képkockát, hogy megmutassa a smink nélküli, göndör hajú Meghan Markle-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás