promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: biztonságban érezheted magad? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Ház: A ház az otthonunk jelképe, az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat. Légy figyelmes a családtagjaiddal, ez esetben hosszú távú boldogságban, harmonikus családi légkörben élhetsz. Bátran megbízhatsz hozzátartozóidban, barátaidban, mert csak jót akarnak neked. Ők teremtik meg azt a védelmező közeget, amire szükséged van. Arra is utalhat a lap, hogy hamarosan ingatlannal kapcsolatos döntést kell hoznod.

2. kártya jelentése:

Gondolat: A racionalitás lapja, arra bíztat, hogy ideje valami újat tanulni, új tudást elsajátítani. Jelölhet gyakorlatias gondolkodású férfit is, akinek nehezére esik dönteni. Minden eshetőséget mérlegel, mielőtt elkötelezné magát valami mellett. Párkapcsolati kérdésnél jó esélyeket mutat közös jövő építésére. Munka területén kreativitást, új ötleteket jelez a kártya.

3. kártya jelentése:

Állandóság: Stabil, kiegyensúlyozott jövőképet mutat a kártya. A mai nap események sorsszerűséget mutatnak, elkerülhetetlen a bekövetkezésük. Ne is próbálj küzdeni ellenük, akkor se, ha kellemetlenség ér, mert minden a te érdekedet szolgálja. Szükséges a fejlődésedhez, tanulnod kell a történtekből. A lap azt is jelzi, hogy régóta dédelgetett álmod válhat valóra. Párkapcsolati kérdésnél az egyhangúság veszélyeire figyelmeztet a lap: nem szabad hátradőlni a boldog kapcsolatban sem, folyamatosan építeni, gondozni kell azt. Érdemes feldobni valamivel a szerelmi életedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás