promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémület a strandon: azt hitték, holttestet sodort partra a víz, aztán jobban megnézték, és mindenki ledöbbent
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Női holttestnek hitték, amit a strandon találtak, aztán mindenki megdöbbent, mikor kiderült, mi is az valójában.

Az emberek gyakran látnak olyasvalamit a vízben, amit szörnynek néznek, de ezúttal olyan dolog történt az egyik thaiföldi strandon, ami az elején még rémületet okozott, aztán kiült a döbbenet.

Thaiföldön a tengerparton fürdőzők hívták ki a rendőrséget, miután észrevették, hogy a parton hever valami, ami leginkább egy emberi testre, egészen pontosan egy női holttestre emlékeztetett. A strandolók azonnal pánikba estek, és megvárták, amíg a hatóságok kiérkeznek a helyszínre. Azonban hamar kiderült, hogy a test nem egy meggyilkolt nőhöz volt köthető, a rendőrök rögtön megállapították, hogy amit a víz a partra sodort, az nem más, mint egy rendkívül élethű szexbaba.

A hatóságok arra is rájöttek, hogy milyen típusú szexbabáról van szó: ez egy japán gyártású, AV Idol nevű darab. Bang Sean, a kerületi rendőrség szóvivője elmondta, hogy miután riasztották őket, hogy egy eszméletlen és meztelen nőt láttak a parton, nagy erőkkel a helyszínre siettek, azonban még a helyszínre kiérkező rendőröket is megtévesztette az élethű szexjáték, csak mikor közelebb értek hozzá, akkor vették észre, hogy valójában mivel is van dolguk.

„Hiányzott a feje és teljesen meztelen volt alulról. Aztán kíváncsiságból megnéztük az interneten, mennyibe kerül egy ilyen eszköz”

- idézi a kerületi szóvivőt a Daily Star.

Mint kiderült, nem egy olcsó kategóriás szexbabáról van szó: ez a darab 472 fontba, vagyis átszámítva nagyjából 220 ezer forintba kerül. A rendőrség eltávolította a megrongálódott babát a tengerpartól, és közölték, hogy a tulajdonosa a mentőcsapat állomásán átveheti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás