promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tanárból lett milliomos 40 éves korára egy nő – most elárulta a titkát is
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerinte egyetlen baj van az emberek többségével, ezért nem gazdagszanak meg.

Az ausztrál Maureen Pound azt mondja magáról, hogy nem rendelkezik az átlagosnál jobb képességekkel, annyiban viszont különbözik az emberek többségétől, hogy nem rest cselekedni, ha a személyes jóléte, helyzete javításáról van szó. Így lett 40 éves korára dollármilliomos.

A most 54 éves hölgy szívesen osztogat tanácsokat is arról, hogyan kell ezt csinálni, de a TikTokon a pénzcsinálás művészete mellett a randizásról, szexről és párkapcsolati kérdésekről is kifejti gondolatait.

Maureen már azzal is meglepte a követőit, hogy nem a 139 ezer amerikai dollárt (55 millió forintot) érő, háromszobás melbourne-i házában lakik, hanem kevesebbel is beéri, azt az ingatlant pedig havi 980 dollárért (390 ezer forintért) kiadja, hiszen így az is bevételt termel neki.

A kétgyermekes anya 27 évesen tanárként kezdett el dolgozni, de már akkor látta, hogy ebből nem fog megélni, ezért inkább a vállalkozói világ felé fordult. Ma már egy virtuális asszisztenseket kínáló vállalat igazgatója, és az ingatlanjaival is jól sáfárkodik.

Eleinte úgy gyarapodott, hogy takarékoskodott, így pár év alatt összegyűjtött 20 ezer ausztrál dollárt (5,5 millió forintot) az első kisebb ingatlanára. Ma már 4 háza van Ausztráliában, egy pedig Vanuatu szigetcsoportján, és természetesen mindegyiket kiadja, így lett milliomos 40 éves korára. Ma nagyjából 87 ezer dolcsit (közel 35 millió forintot) keres kizárólag ezzel évente.

„Ha milliomos akarsz lenni, legyél bátor, és cselekedj. Ha teszel értük, a dolgok kezdenek formát ölteni”

– tanácsolja Maureen. Neki ez az erőssége, az ötletelés, majd a menedzselés, a tényleges megvalósítást azonban az embereire bízza. Például fogalma sincs, mekkora hitel terheli az ingatlanjait, az alkalmazottai dolga, hogy figyeljenek oda az „apróságokra”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás